burakhans12

Yeni üye
19 Eyl 2015
12
-1
0
(35) İzmir
öncelikle merhaba yeni başladım ve ilk olarak neye yoğunlaşmam gerek cidden güzel bir oyun yapmak istiyorum az çok biliyorum önceden unity fln kullanmıştım bi kaç hatadan dolayı bırakmıştım ve şimdi cidden güzel bir proje var aklımda ama nerden başlıyacağımı neler öğrenmem gerektiğini tam olarak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

ve altın kurallar nelerdir !

burakhans12' Alıntı:
öncelikle merhaba yeni başladım ve ilk olarak neye yoğunlaşmam gerek cidden güzel bir oyun yapmak istiyorum az çok biliyorum önceden unity fln kullanmıştım bi kaç hatadan dolayı bırakmıştım ve şimdi cidden güzel bir proje var aklımda ama nerden başlıyacağımı neler öğrenmem gerektiğini tam olarak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

ve altın kurallar nelerdir !

Yazım kurallarına dikkat etmek.

Üstte de belirtildiği üzere önce forum kurallarını okuyun. Daha iyi anlaşabilmemiz için yazım kurallarına özen gösterin, noktalama işaretleri kullanın.

Örnek:
burakhans12' Alıntı:
Öncelikle merhaba.

Yeni başladım ve ilk olarak neye yoğunlaşmam gerek bilmiyorum. Cidden güzel bir oyun yapmak istiyorum. Oyun yapımını az çok biliyorum, önceden Unity falan kullanmıştım, bir kaç hatadan dolayı bırakmıştım ve şimdi cidden güzel bir proje var aklımda ama nerden başlayacağımı, neler öğrenmem gerektiğini tam olarak bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

cahitburak' Alıntı:
Yazım kurallarına dikkat etmek.

Üstte de belirtildiği üzere önce forum kurallarını okuyun. Daha iyi anlaşabilmemiz için yazım kurallarına özen gösterin, noktalama işaretleri kullanın.

Örnek:

yok o anlamda demedim program açısından dedim forumda fazla yeni değilim konu açmasam bile ben programdan bahsediyordum :)

Bence ingilizcen yoksa ilk olarak ingilizce öğrenmekten başla. Yoksa pek birşey yapamazsın.
Bulabileceğin tek türkçe kaynak burası, ki buradan alacağın bilgide sınırlı.