goodluck Yeni üye 12 Mar 2017 32 1 0 (41) Kocaeli 24 Mar 2017 #1 Arkadaşlar hatam gördüğünüz üzere menünün kaybolmaması, blueprint üzerinde herşeyi yaptım ama olmuyor, yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar hatam gördüğünüz üzere menünün kaybolmaması, blueprint üzerinde herşeyi yaptım ama olmuyor, yardımcı olursanız sevinirim.
H hydrogenx Yeni üye 9 Tem 2015 265 77 0 38 (42) Konya 24 Mar 2017 #2 Her şeyi yapmana rağmen kaybolmuyorsa, her şeyi yapmış sayılmazsın. Kaldı ki ben orada menüye benzer bir şey göremiyorum. Asıl Bahsettiğin şey widget ise; Original
Her şeyi yapmana rağmen kaybolmuyorsa, her şeyi yapmış sayılmazsın. Kaldı ki ben orada menüye benzer bir şey göremiyorum. Asıl Bahsettiğin şey widget ise; Original
goodluck Yeni üye 12 Mar 2017 32 1 0 (41) Kocaeli 24 Mar 2017 #3 hydrogenx' Alıntı: Her şeyi yapmana rağmen kaybolmuyorsa, her şeyi yapmış sayılmazsın. Kaldı ki ben orada menüye benzer bir şey göremiyorum. Asıl Bahsettiğin şey widget ise; Original Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf yarım çıkmış, ve aynı zamanda herşeyi yapmışım fakat get all widget yerine başka bir widget kullanmışım, teşekkür ederim.
hydrogenx' Alıntı: Her şeyi yapmana rağmen kaybolmuyorsa, her şeyi yapmış sayılmazsın. Kaldı ki ben orada menüye benzer bir şey göremiyorum. Asıl Bahsettiğin şey widget ise; Original Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf yarım çıkmış, ve aynı zamanda herşeyi yapmışım fakat get all widget yerine başka bir widget kullanmışım, teşekkür ederim.