Nagmirash

Yeni üye
3 Ara 2016
10
0
0
(6) Ankara
Merhaba arkadaşlar ben maya üzerinde çalışıyorum da bana maya olursa iyi olur ama 3d max te olur. Şöyle tam ders şeklinde en ayrıntısına kadar anlatacak türkçe yada ingilizce ders anlatım varsa önebiliceğiniz çok iyi olur. Bedava olursa iyi olur öğrenciyiz ama paralı sağlam bir yer biliyorsanız orasıda uygundur.

Yardım edenlere şimdiden teşekküler :)

Merhaba. Maya ya göre 3dmax olarak çok daha fazla kaynak bulursun . youtube da çok güzel kanallar var sıfırdan max anlatıyor. Bence youtube dan çalış.  kolay gelsin.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
..
+20 Dersten oluşmakta. Çok kaliteli bir hocanın iyi anlatımıyla buradan ona selamlar (tanımıyorum ama) sayesinde öğreniyoruz :) . Sizede tavsiye ederim..

UnstoppableS90' Alıntı:
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
..
+20 Dersten oluşmakta. Çok kaliteli bir hocanın iyi anlatımıyla buradan ona selamlar (tanımıyorum ama) sayesinde öğreniyoruz :) . Sizede tavsiye ederim..

Güzel anlatıyor fakat biraz eksik anlatıyor gibi geldi. Çünkü dersteki kişilere anlattığı için eksik hissediyorum bazı konuları. O yüzden başka birilerinden öğrenmeyi düşünüyorum ama hakkınıda yiyemem baya bir konuyu öğrenmişliğim vardır.

Teşekkürler 3d max e de bakacağım. Eğer aramızda çalışan ve verimini iyi alan varsa 3dmax yada maya da link yollarsa sevinirim.