Merhabalar,
Unreal Engine'nin son sürümünü kullanmaktayım ve "Matinee Actor" yok. Bunu eklemenin yolları var mı?
Unreal Engine'nin son sürümünü kullanmaktayım ve "Matinee Actor" yok. Bunu eklemenin yolları var mı?
Emirhan Altaş' Alıntı:Merhabalar,
muhammedsgrl' Alıntı:Emirhan Altaş' Alıntı:Merhabalar,
Bildiğimiz ara sahne yapılan Sequencerimi soruyorsunuz ? Ekran fotoğrafı atarsanız daha iyi yardımcı olurum
Anladığım kadarıyla unrealde yenisin. kapıya collision vermelisin o mavi şey kapının fiziği kapının henüz bir fiziğe ihtiyacı yok. Sen kapı modelini direk animasyonsuz eklemeyi dene. olmazsa tekrar yardım etmeye çalışırım.Emirhan Altaş' Alıntı:muhammedsgrl' Alıntı:Bildiğimiz ara sahne yapılan Sequencerimi soruyorsunuz ? Ekran fotoğrafı atarsanız daha iyi yardımcı olurum
Yeni gelen güncellemeler ile "Matinee Actor" özelliğinin kalktığını öğrendim, bende "Sequencer" kullanacağım.
"3DS Max"den kapı ve o kapının animasyonunu "Unrel Engine" ye aktardım. Fakat Kapıyı yerleştirip animasyonu eklediğim halde kapının içinden geçemiyorum.
https://hizliresim.com/4LxElb
biraz araştırdığımda resimde ki mavi silindir e çarptığımı öğrendim. o mavi şeyi silince kapıdan geçiyor fakat kapının içine de giriyor, ben nasıl o mavi şeyi sadece kapıya uyarlayacağım?
Kapı modelini animasyonsuz ekleyince, kapı açma animasyonunu ekleyemedim.muhammedsgrl' Alıntı:Anladığım kadarıyla unrealde yenisin. kapıya collision vermelisin o mavi şey kapının fiziği kapının henüz bir fiziğe ihtiyacı yok. Sen kapı modelini direk animasyonsuz eklemeyi dene. olmazsa tekrar yardım etmeye çalışırımEmirhan Altaş' Alıntı:Yeni gelen güncellemeler ile "Matinee Actor" özelliğinin kalktığını öğrendim, bende "Sequencer" kullanacağım.
"3DS Max"den kapı ve o kapının animasyonunu "Unrel Engine" ye aktardım. Fakat Kapıyı yerleştirip animasyonu eklediğim halde kapının içinden geçemiyorum.
https://hizliresim.com/4LxElb
biraz araştırdığımda resimde ki mavi silindir e çarptığımı öğrendim. o mavi şeyi silince kapıdan geçiyor fakat kapının içine de giriyor, ben nasıl o mavi şeyi sadece kapıya uyarlayacağım?
Emirhan Altaş' Alıntı:Kapı modelini animasyonsuz ekledim ama bu sefer kapıya animasyonu ekleyemedim. Sizin dediğiniz fiziği kaldırdım ama Enable collision özelliği kapalı olduğu için collision ekleyemiyorum.muhammedsgrl' Alıntı:Anladığım kadarıyla unrealde yenisin. kapıya collision vermelisin o mavi şey kapının fiziği kapının henüz bir fiziğe ihtiyacı yok. Sen kapı modelini direk animasyonsuz eklemeyi dene. olmazsa tekrar yardım etmeye çalışırım
muhammedsgrl' Alıntı:Emirhan Altaş' Alıntı:Kapı modelini animasyonsuz ekledim ama bu sefer kapıya animasyonu ekleyemedim. Sizin dediğiniz fiziği kaldırdım ama Enable collision özelliği kapalı olduğu için collision ekleyemiyorum.
content kısmında sağ click yap ve actor oluştur daha sonra sol taraftan static mesh ekleyip kapıyı ekle daha sonra yine sol taraftan add component diyip box collision ekle ve sağ alt kısımda collisionu blockall yap etrafı sarı çizgili gözükür kapıya göre boyutlandır. Animasyonuda kod kullanarak yapacaksın
Emirhan Altaş' Alıntı:muhammedsgrl' Alıntı:content kısmında sağ click yap ve actor oluştur daha sonra sol taraftan static mesh ekleyip kapıyı ekle daha sonra yine sol taraftan add component diyip box collision ekle ve sağ alt kısımda collisionu blockall yap etrafı sarı çizgili gözükür kapıya göre boyutlandır. Animasyonuda kod kullanarak yapacaksın
yardım için teşekkür ederim fakat yapamdım olmuyor.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.