usen

Yeni üye
27 Eki 2015
121
2
0
(6) Ankara
www.ufuksen.com
Arkadaşlar resimde gördüğünüz üzere 30sn lik bir animasyon yaptım, bunuda matine ekranından record dediğimde direk kapıyı gösteriyor ve animasyonu başlatmıyor.

Bir diğer husus ise, ekranda görüğünüz gibi bu işlemlerden sonra direk fps 60 lardan 14 lere düştü, projeyi kapatıp açtığımda düzeliyor fakat , matineye girdiğimde ve play tuşuna bastığımda fps düşmesi yaşıyorum.

İlk olarak matineyi nasıl dışarı olarak videolu halde çıkarabilirim ve bu ani fps düşmesi neden kaynaklı olabilir ?

Teşekkürler.

PBma3O.jpg

4.10'da Matinee export ile ilgili sorun var, Kaan da geçen gün AnswerHub'a bug olarak bildirmişti. Geçici olarak önerilen çözüm ise Output Directory, yani videonun kaydedileceği yerin konumunu kısaltmak. C:/Users/EDGEMASTER/ veya C:/Users/ olarak deneyin. FPS düşüşüne dair bir fikrim yok şu anda.

Jacky' Alıntı:
4.10'da Matinee export ile ilgili sorun var, Kaan da geçen gün AnswerHub'a bug olarak bildirmişti. Geçici olarak önerilen çözüm ise Output Directory, yani videonun kaydedileceği yerin konumunu kısaltmak. C:/Users/EDGEMASTER/ veya C:/Users/ olarak deneyin. FPS düşüşüne dair bir fikrim yok şu anda.

Dediğin gibi farklı bir klasör (ben masaüstünü gösterdim) göstererek sorunu çözdüm.

Yanlız animasyon videolarında direk media playerdan açtığınızda alt kısmında şeridi 2'ye bölüyor.

After effects veya camtasia'ya attığınızda video düzeliyor..

Bu arada bu fps düşmesi neden oluyor anlamıyorum.

Bu arada animasyon çıktısı bu arkadaşlar.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

-FPS ile ilgili biçok kişinin başı dertte ama halen bi güncelleme yayımlanmış değil..Eli kulağındadır herhalde..