aalial

Yeni üye
3 Ağu 2020
6
0
0
30
(34) İstanbul Anadolu
Merhabalar,

Bazı metariallerim eksik. çamur metarialim hiç yok. unrealengine sürüm 4.24.3 ve 4.22.3. ikisinde de aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

AlPcS5.png

Siz herhangi bir "mud" imaj dosyasını motora importladığınız halde mi görünmüyor, yoksa eklediğiniz bir asset pack yada starter content içerisinde mi bulamıyorsunuz? Sebep birincisiyse görselin corrupt olmadığından ve doğru formatta olduğundan emin olunuz, ikincisi ise direkt content browserda aratarak bakınız, belki "mud" olarak değil başka bir isimle kayıtlıdır. (ör: "wet_ground" "wet_soil" vb.)

Motorda hazır bulunan, starter content ile gelen veya motorun içinde bulunan birkaç basit texture ve materyalden ibarettir. Quixel üzerinden texture edinebilirsin

umberforge' Alıntı:
Siz herhangi bir "mud" imaj dosyasını motora importladığınız halde mi görünmüyor, yoksa eklediğiniz bir asset pack yada starter content içerisinde mi bulamıyorsunuz? Sebep birincisiyse görselin corrupt olmadığından ve doğru formatta olduğundan emin olunuz, ikincisi ise direkt content browserda aratarak bakınız, belki "mud" olarak değil başka bir isimle kayıtlıdır. (ör: "wet_ground" "wet_soil" vb.)

hazır var olan dosyaları göstermiyor. başka bir metaryel eklemedim hiç.

nonlinear' Alıntı:
Motorda hazır bulunan, starter content ile gelen veya motorun içinde bulunan birkaç basit texture ve materyalden ibarettir. Quixel üzerinden texture edinebilirsin

Tamam senin dediğin gibi deniyicem. 
Ama merak ettiğim normal motorun içinde olması gereken metaryeller bende yok bu durum kafamı karıştırdı.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Şu benim videonun 5:20 ye git oradan starter contenti başta eklemediysen nasıl ekleyeceğini görürsün ;)