qukla

Unreal MVP
16 Tem 2015
381
90
0
(35) İzmir
Merhabalar;

Oyun içindeki materyaller nedense kaplanma yapamıyor. Yani şöyle birşey oluyor :
wv25bm.jpg

Bu resimde ortam karanlık olduğu için unlit olarak ss aldım.

Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir sizce ?

Teşekkürler:

Aynı sorun bende de var.

Ayarları lowa düşürüp tekrar epic e çekiyorum,sonra objeye 10-15 saniye viewportta baktırıyorum kamerayı düzeliyor :)

Bir dene istersen,çözersen çözümü banada söyle ama :)

Normalde bir süre sonra o texture'ların düzelmesi lazım. Düzelmiyorsa ya texture editöründen Texture Group değiştirilmesi lazım(en iyisi Cinematic) veya Never Stream seçeneği aktif olmalı, tabi bunlar performans açısından iyi değil. Bunlar dışında objeleri seçip Streaming Distance Multiplier değerini değiştirebilirsin istediğin görünüme ulaşana kadar.

Jacky' Alıntı:
Normalde bir süre sonra o texture'ların düzelmesi lazım. Düzelmiyorsa ya texture editöründen Texture Group değiştirilmesi lazım(en iyisi Cinematic) veya Never Stream seçeneği aktif olmalı, tabi bunlar performans açısından iyi değil. Bunlar dışında objeleri seçip Streaming Distance Multiplier değerini değiştirebilirsin istediğin görünüme ulaşana kadar.

Öncelikle hoş geldin, bir süre yoktun merak etmiştik : )

Sorunu az önce çözdüm : D Kullandığım Options Menü' sünde default ayarlar en düşükte kalmış nedense, o nedenle grafiklerde bozukluklar oluyormuş : )

Teşekkürler :))