5 Haz 2015
40
-1
0
(6) Ankara
Arkadaşlar merhaba bi modele material hazırlayacağım, yeni material oluşturuyorum oraya bi texture atıyorum internetten indirdiğim .png uzantılı bir resim ama attığım zaman program kendi kendini kapatıyor. Ekrana herhangi bir hatada gelmiyor direkt masaüstüne dönüyorum. İnternet bilgisayar gayet iyi ama bu material yaratma kısmında hata alıyorum yardımcı olabilecek biri vardır umarım (bu arada konuyu yanlış yere açmış olabilirim)

C:\Users\UserName\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue (UserName yerine kullanıcı adı olacak)

Şu konumda en son yaratılan klasörün içinde projenizin ismiyle kayıtlı bir Log olmalı. Onu upload etme şansınız varsa belki görebiliriz sorunun ne olduğunu.

Hocam dediğiniz klasör boş dikkatli bir şekilde baktım ve 4 farklı projede denedim ve hepsinde sonuç aynı. ue4 tamamen kapanıyor epic games açık kalıyor. Bu arada kendi hazır materyal kısmına girdiğimde de atıyor

Tamamdır, intel 4600 ekran kartından da kaynaklı olabilir bu hata." downloadcenter.intel.com/search?keyword=4th+Generation+Intel®+Core™+Processors+with+Intel®+HD+Graphics+4600 " bulunan linkte driverleri mevcut(Link veremedim:) ). 1. sırada olanı indirip kurun bilgisayara reset atın. Resetten sonra AMD'nin ekran kartı driverini silip tekrar temiz kurulum yapın. İşe yaraması lazım.

Motoru uninstall edip tekrar indirdiniz mi yoksa sadece Epic Games Launcher'ı mı kaldırıp kurdunuz? Yaşadığınız sorun bana Laptop & AMD ikilisinden kaynaklanıyor gibi geldi. Laptop'lar zaten bir sorun, AMD'nin de arada kendi sorunları var o yüzden hiç çöüm bulamazsanız AnswerHub'a Bug Report olarak yazıp Epic'ten yardım istemeniz gerekecek sanırım.