Buraksisman

Yeni üye
23 Eyl 2016
2
-1
0
(61) Trabzon
arkadaslar ben bu programı yeni indirdim  kendim iç mimarım cok iyi 3ds max kullanıyorum ve simdi  bu programa sardım amacım oyun vs yapmak degil mimari animasyonlar vs  sorularım sunlar 

1 hazır matarialler varmı 
2 maxde ki modeli atabilirmiyim attımı kaplamalarıylamı geliyor
3 ısık ayarı için plugin kuruyormuyuz v-ray vs gibi 
4 ne gibi eklentiler var  tesekkürler :)

1 materiali kendin oluşturuyorsun burda fazlasıyla bilgi ar
2 maxden modeli fbx export edeceksin texturelerinide yanında getirteceksin veya şöyle yap örneğin koltuk koltuk diye dosya aç o dosyaya textureleri ve modeli at daha kolay olur derli toplu olur
3 ışık ayarı için birşeye gerek yok directional lightı sür oraya tamamdır biraz intensity falan
4 her türlü eklenti var ne arıyorsun xd

Nichstkann' Alıntı:
2 maxden modeli fbx export edeceksin texturelerinide yanında getirteceksin veya şöyle yap örneğin koltuk koltuk diye dosya aç o dosyaya textureleri ve modeli at daha kolay olur derli toplu olur
3 ışık ayarı için birşeye gerek yok directional lightı sür oraya tamamdır biraz intensity falan

xd

Buraksisman' Alıntı:
arkadaslar ben bu programı yeni indirdim  kendim iç mimarım cok iyi 3ds max kullanıyorum ve simdi  bu programa sardım amacım oyun vs yapmak degil mimari animasyonlar vs  sorularım sunlar 

1 hazır matarialler varmı 
2 maxde ki modeli atabilirmiyim attımı kaplamalarıylamı geliyor
3 ısık ayarı için plugin kuruyormuyuz v-ray vs gibi 
4 ne gibi eklentiler var  tesekkürler :)

max den modeli atmak biraz işlem gerektiriyor. Bu ayarları yapmazsan ışık ve gölgeler sorunlu oluyor. bu konuda internetteki en iyi video
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
    bu diyebilirim.

Nichstkann' Alıntı:

örnegin vray gibi render motorları gibi  ya soruyu anlamadın ya ben   4. maddenden bişey anlamadım :)