Gamer

Cezalı Üye
7 Ağu 2017
15
0
0
Belirtilmemiş
Arkadaşlar uzun süredir üzerinde çalıştığım proje var map diye bir klasör oluşturdum ve içerisinde Newmap.umap dosyası görünmüyor neden Olabilir Sildim Ve tekrar yükledim görünmüyor neden olabilir yardımcı olur musunuz?

Not ama Project Settings 'de Maps & Nodes Newmaps Görünüyor Content Üzerinde Görünmüyor!

Gamer' Alıntı:
Arkadaşlar uzun süredir üzerinde çalıştığım proje var map diye bir klasör oluşturdum ve içerisinde Newmap.umap dosyası görünmüyor neden Olabilir Sildim Ve tekrar yükledim görünmüyor neden olabilir yardımcı olur musunuz?

Not ama Project Settings 'de Maps & Nodes Newmaps Görünüyor Content Üzerinde Görünmüyor!

".umap" dosyasını doğru şekilde projenin hedef klasöründeki Content içerisine attığınızdan emin misiniz?

[UETR]Khubur' Alıntı:
Gamer' Alıntı:

".umap" dosyasını doğru şekilde projenin hedef klasöründeki Content içerisine attığınızdan emin misiniz?

evet herhangi bir oynama dahi yapmadım

Gamer' Alıntı:
[UETR]Khubur' Alıntı:

evet herhangi bir oynama dahi yapmadım

Anlaşılması güç, Unreal Engine Editör üzerinden gözükmüyor mu dosya? Content klasörüne sağ tıklayıp "Fix Folders".. gibi bir seçenek vardı, onu yapmayı deneyin. Diğer bir şekilde yardımcı olmaktan gerçekten zor.