serhatwxe

Unreal MVP
3 Ocak 2016
317
1
54
28
(34) İstanbul Avrupa
Şu işi çözene kadar hep benim konularımı göreceksiniz ::) kusura bakmayın çok konu açıyorum.

"As Third Person Character" ile "Set" Characteri birleştirince Make Array çıkartacağını söylüyor;

qEDkOR.png

İkisini birleştirince ortaya Make Array çıkıyor;

MkZGAg.png

Make Array niçin çıkar? ne işe yarar?

Diğer bir sıkıntım ise şu Speed'i, "Walk_Run"ın Speed'ine sürükleyince "The type of "Speed" is not compatible with X" hatasını veriyor.

oEm4Qq.png

Daha önceden yapınca bu hataların hiç birini almıyordum, şimdi neden alıyorum anlamadım. Bilen birisi varsa yardımcı olması için rica ediyorum.
Teşekkürler  :rolleyes:

serhatwxe' Alıntı:
Şu işi çözene kadar hep benim konularımı göreceksiniz ::) kusura bakmayın çok konu açıyorum.

"As Third Person Character" ile "Set" Characteri birleştirince Make Array çıkartacağını söylüyor;

qEDkOR.png

İkisini birleştirince ortaya Make Array çıkıyor;

MkZGAg.png

Make Array niçin çıkar? ne işe yarar?

Diğer bir sıkıntım ise şu Speed'i, "Walk_Run"ın Speed'ine sürükleyince "The type of "Speed" is not compatible with X" hatasını veriyor.

oEm4Qq.png

Daha önceden yapınca bu hataların hiç birini almıyordum, şimdi neden alıyorum anlamadım. Bilen birisi varsa yardımcı olması için rica ediyorum.
Teşekkürler  :rolleyes:

Kardeşim farkettiğin üzere oluşturduğun değişkenin resminde 9 tane küçük kare var, bu onun dizin olduğunu ifade eder. Dizinin ne olduğunu merak ediyorsan
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
videosunu izleyebilirsin. Türkçe video

Değişkenleri array olarak oluşturmuşsun,değişken ayarlarında arkadaşın da dediği gibi 9 tane kareli bir resim var,ona tıkla düzelir.

Bu arada konunun tamamını alıntılamazsak çok güzel olacak.