kinglord34

Aktif üye
7 Ocak 2017
261
30
28
Belirtilmemiş
Selam arkadaşlar.Bir çok oyunun yükleme ekranında aşağı kısımda oyun hakkında ipucu yazar.Bende bu ipucu sistemini yapmak istiyorum.Bununla ilgili bir tutorial var mı veyahutta nasıl yapabilirim? Teşekkürler. 

NOT : İpuçlarının rastgele gelmesini istiyorum.Mesela oyunda toplam 2 ipucu var. 1.ipucunun gelme şansı %50, 2.ipucunun gelme şansı %50 gibi.

kinglord34' Alıntı:
Selam arkadaşlar.Bir çok oyunun yükleme ekranında aşağı kısımda oyun hakkında ipucu yazar.Bende bu ipucu sistemini yapmak istiyorum.Bununla ilgili bir tutorial var mı veyahutta nasıl yapabilirim? Teşekkürler. 

NOT : İpuçlarının rastgele gelmesini istiyorum.Mesela oyunda toplam 2 ipucu var. 1.ipucunun gelme şansı %50, 2.ipucunun gelme şansı %50 gibi.

Dostum text olarak blueprintte random u seçip ordan yapabilirsin. Tam bilmiyorum yanlış olabilir kusura bakma.

Göstermek istediğin ipuçlarını bir Text array içine yaz. Rastgele çağırmak için de bu array'den pin uzatıp Get(Copy) > Index değerine de Random Integer In Range fonksiyonuyla belirlediğin aralıktan bir integer seçtirip array içinde o index'teki ipucunu göstertebilirsin.