O hata başka şeylerden kaynaklanıyor. Branch ın bağlandığı yer hatalı. Blocking hit e bağlaman lazım. IsValid eklersen accessed non hatalarının önüne geçebilirsin. Ama sonuç ta kurmak istediğin mantıkta bir değişiklik yok. Yukarıdaki cevabı uygulamalısın.

Screenshot_5.png

Teşekkür ederim oldu fakat bir sorun var. Ben bu slush makinesine mouseyi getirince ışığı yanıyor doğrudur. Ama ışığının sönmesi için mouseyi çekmem gerekiyor fakat o zaman sönmüyor. Ancak ne zaman başka bir objeye linetrace yollanırsa o zaman algılanıp sönüyor.Yani biz bu şekilde şunu yapmış olduk:

Eğer linetrace slusha değerse ışığını yak değdiği obje slush değil başka bir şeyse söndür.
Ama bende collisionu olmayan objeler var mesela onlara değdiğinde algılanmadığından dolayı bunun ışığı yanmaya devam edecek.

yolladığım görselde farkındaysan slushbp içine bir boolean koyduk, sen mouse u kaydırdığın anda eğer boolean true ise lamba sönecektir ancak bu yaptığın sistem nereye bağlı bilemiyorum, görsel sadece senin sorunun cevabı ancak her halikarda kötü çözüm. neden bir lambayı line trace ile yakmak isteyesin, interface oluştur ve bu tarz işlemler için belirlediğin collision ile çöz, begin overlap/end overlap ile gereksiz tick işlemlerinden kurtulmuş olursun. unutma ki, mouse inputları da tick tir.

Ya normalde haklısın saçma bir şey. Ben outline yapmaya çalıştım da çok uzun ve karmaşık sistemi var. Outline yerine öyleyse ışık yakayım dedim ama bu seferde böyle bir sorun oluştu.

Benim yapmaya çalıştığım sistem acayip karmaşık. Beynim patlayacak çok saçma çözümler ürettim her şey birbirine girdi.
Slush makinesinde bardak var ise o bardak dolacak dolma işlemi bitince paket mi olacak yoksa çöp mü diye soracak. Bu sırada da bardaklar değiştirilebiliyor. Mesela bir bardak aldık doldurduk beğenmezsek çöpe atabiliyoruz onun yerine yeni bardak alabiliyoruz. Ama bu sefer işin içine bir sürü kontrol giriyor. Dolarken yeni bardak alınmasın. Bardak yerinden oynatılmasın. Dolma işlemi bitince o bardak tekrar doldurulmasın gibi.2 gün dür bunlarla uğraşıyorum her şey birbirine girdi açıkçası :D

Good pizza great pizzanın hamburger versiyonunu yapmaya çalışıyorum.