Oyun_Yapımcısı

Cezalı Üye
15 Ağu 2016
11
-7
0
(34) İstanbul Anadolu
widgette bu olayı gösterdiğim halde olmadı zamanı bir türlü düşüremedim. yaptığım oaly budiyelim oyuna 15:59 dk kalık bir zaman ayarlıyorum bu zaman birtürlü inmiyor hep sabit değeri widget te de gösterdim hatayı bulamadım lütfe nbilen biri yardım etsin. Buzamanı hazırlayan dumbbell arkadışımıza çok teşekkür ediyorum fakat bu hata olmasaydı gayet iyi hazırlamış.
zaman_ayarlama.png.html

linkten indirip biri yardımcı olsun

http://dosya.co/822cr2aqm2q8/zaman_ayarlama.png.html

KralArsla10' Alıntı:
Kardeş anladığım kadarıyla sen yaptığın zamanı geri saydıramıyorsun doğrumu

kardeş bak olayım bu şimdi benoyuna 15:59 diye bi süre ayarladım ya bu süre bitince kill sayısına göre widget açılıcak ve kazananı belirliyecek yapacağım olay bu tekayrlayamadığım bu zamanolayını ayarlıyamadım bir türlü yada yapıp bi foto atsan kardeşim lütfen. Tam 1 senedir bu olayı kendim yapmaya çalıştım olmadı . İnternette aradım yok bulamadım saçma sapan şeyler var bi yardım eder misin rica etsem.

Oyun_Yapımcısı' Alıntı:
KralArsla10' Alıntı:
Kardeş anladığım kadarıyla sen yaptığın zamanı geri saydıramıyorsun doğrumu

kardeş bak olayım bu şimdi benoyuna 15:59 diye bi süre ayarladım ya bu süre bitince kill sayısına göre widget açılıcak ve kazananı belirliyecek yapacağım olay bu tekayrlayamadığım bu zamanolayını ayarlıyamadım bir türlü yada yapıp bi foto atsan kardeşim lütfen. Tam 1 senedir bu olayı kendim yapmaya çalıştım olmadı . İnternette aradım yok bulamadım saçma sapan şeyler var bi yardım eder misin rica etsem.
Az önce video çektim. Evet link burada :
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.