Prometheus

Yeni üye
11 Ara 2015
15
0
0
(34) İstanbul Avrupa
Merhaba arkadaşlar,

Ben diğer bir oyunumda yaptığım leveli migrate başka bir oyuna migrate edip açtığımda aşağıdaki fotoğraf gibi gözüküyor.Karakterler falan klasörlerle geldi fakat bulamıyor herhalde?

Bide oyunu açarken android platformunda açtım leveli yaptım shader model 5 te yapmıştım andoid preview'a çevirince ışıkların hepsi gidiyor nerdeyse android te ışıklandırma olayı farklımı yapılıyor?

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    458.6 KB · Görüntüleme: 16
Level'i direk Content klasörünün içine migrate yaptığınızdan emin misiniz?

Işıklandırma farkı normaldir. Mobil için pek çok post process efekti kapatılıyor. Movable ışık kaynağı kullanıyorsanız onlar da iptal ediliyordur. Mobil için movable ışık kaynağı kullanımı ayarlarını project settings bölümünden yapabilirsiniz - belirli sayıda movable ışık kullanabilirsiniz ve sadece point light bildiğim kadarıyla.

Jacky' Alıntı:
Level'i direk Content klasörünün içine migrate yaptığınızdan emin misiniz?

Işıklandırma farkı normaldir. Mobil için pek çok post process efekti kapatılıyor. Movable ışık kaynağı kullanıyorsanız onlar da iptal ediliyordur. Mobil için movable ışık kaynağı kullanımı ayarlarını project settings bölümünden yapabilirsiniz - belirli sayıda movable ışık kullanabilirsiniz ve sadece point light bildiğim kadarıyla.

Çok teşşekürler,ben content'e map klasörü açıp atmıştım dediğin işe yaradı.