Arkadaşlar şimdi benim sorum tam olarak oyun yapmak için bi level açıp sıfırdan kendimiz bir map olarak hazırlarız ve bu hazırladığımız oyun map'ini oyunumuzda kullanırız biliyorsunuz ki video oyunlarında hani bi oda kurup süre belirlersiniz ya ben bu süreyi ayarlamaya çalışıyorum yani kısaca map'ime bir zaman belirleyeceğim ve bu zaman bittiğinde aynı odaya yönlendircek ve bir puan tablosu çıkmasını istiyorum yani sıralama bu aşşağıdaki olay tam olarak,
oda kuran oyuncu > odada başlatılan level üzerindeki oyun maçı > levele belirlenen yada seçilen süre > Süre bitişi vepuan tablosu puan tablosundanda kurulan odaya yönlendirme > maç sonu not aç bitmiştir odaya yönlendiriliyorsunuz gibi bir olay yapmaya çalıştım yapamadım yardımcı olur musunuz ?
oda kuran oyuncu > odada başlatılan level üzerindeki oyun maçı > levele belirlenen yada seçilen süre > Süre bitişi vepuan tablosu puan tablosundanda kurulan odaya yönlendirme > maç sonu not aç bitmiştir odaya yönlendiriliyorsunuz gibi bir olay yapmaya çalıştım yapamadım yardımcı olur musunuz ?