Leon

Yeni üye
29 Nis 2017
49
2
0
Belirtilmemiş
Arkadaşlar selam.Proje içerisinde fps proje deyip proje açtım.Birşeyler ekledim.Bu level 1,level 2 olarak nasıl ve hangi klasör düzeninde kayıt yapacağız?Ayrı ayrı level olarak klasörler mi oluşturmalıyım yoksa hepsi aynı yerde mi olacak?Open world Demo'yu indirdim bana proje soruyor örneğin.Ben bu projeyi atıyorum 5.level içerisine açmak istiyorum.Hazır projeyi istediğim level içerisine yada oyunun level sistemine nasıl dahil edebilirim?Teşekkür ederim.

Leon' Alıntı:
Hazır projeyi istediğim level içerisine yada oyunun level sistemine nasıl dahil edebilirim?Teşekkür ederim.

Hazır proje derken kasteddiğiniz şey önceden başka bir programda hazırlanmış bir map mi? Eğer öyle ise Unreal Engine Türkiye youtube kanalının level videosunu izleyin. Ve yine söylediğim gibiyse import level seçeneğiyle içe aktarabilirsiniz.

Leon' Alıntı:
Ok.Anladım.Peki klasör düzenin nasıl olmalı?Her level için ayrı klasörler mi kullanmalıyım.Yoksa hepsi aynı klasörler içerisinde mi olmalı?

Sanırım hepsi tek bir klasörün içinde klasörlere ayrılmış olmalı.Ama  bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim.