_Mr_Vertex_Bender

Yeni üye
4 Mar 2017
11
0
0
(34) İstanbul Anadolu
Merhabalar, oluşturduuğum landscape painter ile boyama işlemi yaparken iki materyalin kesişim noktalarında geçiş (sharp) direk olarak gerçekleşiyor.  Nasıl bir düzenleme ile soft bir geçiş elde edebilirm. Şimdiden Teşekkürler.

X0v2pR.gif
[/url][/img]

_Mr_Vertex_Bender' Alıntı:
Merhabalar, oluşturduuğum landscape painter ile boyama işlemi yaparken iki materyalin kesişim noktalarında geçiş (sharp) direk olarak gerçekleşiyor.  Nasıl bir düzenleme ile soft bir geçiş elde edebilirm. Şimdiden Teşekkürler.

X0v2pR.gif
[/url][/img]

Boyama yaparken Tool Strengh değerini .01 gibi değere düşürün ve o şekilde boyayın.

Khubur' Alıntı:

X0v2pR.gif
[/url][/img]

Boyama yaparken Tool Strengh değerini .01 gibi değere düşürün ve o şekilde boyayın.

Sorun devam ediyor.

Khubur' Alıntı:

Sorun devam ediyor.

Layer_Blend düğümü kullanıp doğru Texture koordinatlarnı verdiğinize emin olun.  Aşağıda basitçe bir örnek var. Bu adımları izleyin.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Khubur' Alıntı:
Sorun devam ediyor.

Layer_Blend düğümü kullanıp doğru Texture koordinatlarnı verdiğinize emin olun.  Aşağıda basitçe bir örnek var. Bu adımları izleyin.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Size mesajı attıktan sonra çözdüm olayı ::) Meğerse yükseklik dosyası tamamen griymiş nereden bulup koyduysam o dosyayı.Saatlerdir bakıyorum bakıyorum bir onu fark edememişim. Yinede çok teşekkürler.