Trepidation

Yeni üye
24 Ocak 2016
123
4
0
Azerbeycan
Selam arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra Unreal Engine yeniden geri döndüm  :) Bilgisayara format atdıkdan sonra Unreal Engine 4.18.0 sürümünü kurmaya çalışıyorum ama Error İS-BV01 böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Eskiden sorunsuz kurduğum ve projeler bitirdiğim Unreal Engine neden şimdi böyle bir hata veriyor? Bilgisayar aynı, işletim sistemi de aynı. Değişen bir şey yok ama bu hata neden kaynaklanıyor ola bilir? Şimdiden her kese teşekkür ederim  :)

Ozzy' Alıntı:
Bir ekran görüntüsü atar mısınız?

Hocam şimdi sorun şu ki, hatayı ben kurlumu ilk kez yaptığım zaman aldım. Şimdi ise Denetleniyor yazıyor 1% den 100% e kadar doluyor sonra Kurulum başlıyor. Kurulum da 90% a kadar doluyor 90% - dan sonra tekrar Denetleniyor yazıyor ve 100% e kadar böyle devam edib tekrardan yine Denetliyor. Böyle durmadan aynı döngüyü yapıyor ve kurulum gerçekleşmiyor.

Trepidation' Alıntı:
Ozzy' Alıntı:
Bir ekran görüntüsü atar mısınız?

Hocam şimdi sorun şu ki, hatayı ben kurlumu ilk kez yaptığım zaman aldım. Şimdi ise Denetleniyor yazıyor 1% den 100% e kadar doluyor sonra Kurulum başlıyor. Kurulum da 90% a kadar doluyor 90% - dan sonra tekrar Denetleniyor yazıyor ve 100% e kadar böyle devam edib tekrardan yine Denetliyor. Böyle durmadan aynı döngüyü yapıyor ve kurulum gerçekleşmiyor.

Hocam tamamen kaldırıp tekrar kurmayı dener misiniz ?

Ozzy' Alıntı:
Trepidation' Alıntı:

Tamam hocam deneyip son durumu size soyleyeceğim.

Ozzy' Alıntı:
Trepidation' Alıntı:

Sorun çözüldü hocam. Aslında çözümü çok basitmiş. Launcheri yönetici olarak çalıştırıb kurulumu yaptım ve sorunsuz kurulum gerçekleşdi. Teşekkürler.