Pastacı

Üye
29 Haz 2016
44
-1
6
Belirtilmemiş
Oyunumu Save edip çıkmıştım, daha sonra girdiğimde şu şekilde hata verdi : 

7vWbmN.png

Tepecikleri ve eklediğim texture u kaydetmemiş. Çok güzel bi şekilde yaptığım yolun etrafına ufak tepecikler eklemiştim. Şimdi ise yapmıyor. Gayet normal bir şekilde tool u seciyorum boyutunu falan ayarlıyorum yapmıyor işte.

Texture u tekrar atayabilirimde tepeleri neden yapamıyorum? Acaba tool un ayarlarını default yapsam düzelir mi? Tool un ayarlarını nasıl default yaparım? Kullandığım Tool ve yaparken görüntüler : 

v4ALQr.png

Ayrıca ben ufak tepeler olsun istiyorum ama geniş bir etrafa yayılan yüksekligi yok denecek düzeyde yükseltiler yapıyor veya hiç yapmıyor o kadar...

NOT: Fotoğrafta gördüğünüz küçük kahverengi yolun etrafını çevreleyeceğim. Yani o kadar küçük olacak. Ne güzel yapmıştım. Bu programında saçmaladığı oluyor.

Kısacası, unreal engine küçük boyutlu fırçada tepe oluşturmuyor

Kardeşim hata'da diyorki yüklediğiniz dosyalar bulunamıyor. Hata'yı vermesinin sebebi oyuna yüklediğin textureleri tam olarak kaydetmemişsin ve bu yüzden kapattığın'da kaydetmediğin için silmiştir. Tepelere gelince onlar için şu video'yalara bak belki bir işine yarar :
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

KralArsla10' Alıntı:
Kardeşim hata'da diyorki yüklediğiniz dosyalar bulunamıyor. Hata'yı vermesinin sebebi oyuna yüklediğin textureleri tam olarak kaydetmemişsin ve bu yüzden kapattığın'da kaydetmediğin için silmiştir. Tepelere gelince onlar için şu video'yalara bak belki bir işine yarar :

Şunada bi bakar mısın : http://www.unrealengineturkiye.com/daglar-ve-yollar-kayboluyor-konusu.html