Leralonde

Yeni üye
16 Tem 2015
204
1
0
(61) Trabzon
Merhaba , anahtar yardımıyla ile kapı açma kapama işlemi yapmak istiyorum.İşlemin bir kısmını yaptım fakat bug oluştu.Anahtarı aldıktan sonra kapıyı açıyorum , tekrardan kapı açmaya tıkladığımda kapı eski halini alıp tekrardan açılıyor.Ben anahtarla açtığım kapıyı normal bir şekilde açıp kapatmak istiyorum.Kodlarıda aşağıya attım acaba nerede yanlış yapıyorum.

Not : Anahatar sistemi kullanmadan kapıyı istediğim şekilde açıp kapayabiliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 5Ekli dosyayı görüntüle 6Ekli dosyayı görüntüle 7

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    103.9 KB · Görüntüleme: 10
  • 2.jpg
    2.jpg
    89.8 KB · Görüntüleme: 5
  • 3.jpg
    3.jpg
    82.4 KB · Görüntüleme: 5
Tam olarak anlayamadım ne demek istediğini fakat timeline'deki reverse'yi kullanmanı öneririm sorunun kapıyı kapatıp açma işlemini en güzel oradan yapabilirsin ister aç, ister kapa, istersen açık bırak  :)

Örnek olarak bir video atıyorum ;

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Cevap için teşekkür ederim , attığınız videodaki kapı açma kapama olayını kullanıyorum zaten onun üstüne key sistemini ekleyince reverse boşta kaldı.Tekrardan reverse ü aktif hale getirmeye çalışayım. :D

True branch den sonra flip/flop ekleyip play from stary ve reverse e baglayip sorunumu cozdum.Teşekkür ederim

Leralonde' Alıntı:
Cevap için teşekkür ederim , attığınız videodaki kapı açma kapama olayını kullanıyorum zaten onun üstüne key sistemini ekleyince reverse boşta kaldı.Tekrardan reverse ü aktif hale getirmeye çalışayım. :D

True branch den sonra flip/flop ekleyip play from stary ve reverse e baglayip sorunumu cozdum.Teşekkür ederim

Rica ederiz.. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Konuyu çözüldü olarak işaretliyorum :)