Merhaba ben işin modelleme kısmını öğrenmek için bir adım attım.3dsmax ve maya kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum.Bunu sizinde yardımınızla dışardan eğitim almadan yapabileceğimi düşünüyorum.Ama programlama konusunda hiç bişey bilmiyorum.Daha önce web tasarımda html kodlamayı görmüştüm.Ancak gördüğüm kadarıyla progrmalama ve html arasında kolaylık bakımından dağlar kadar fark var.Html de geride kaldı ve artık insanlar işi html 5e veya flash playera felan döküyor.Visual studio felan kullanıyor bu konuda.Açıkçası modelleme işinde nereden başlıyacağımı kestirmiştim.Ama programlama da iş öyle olmuyor.Nereden başlıyacağımı bilmiyorum.Bunun için işkurun bilgisayara ilgi duyan işsiz gençleri yazılımcılık eğitimine çağrısı var.Bunlara mı katılsam.Aslında ipin ucunu yakalasam öğrenirim diye düşünüyorum.Benim için hep böyle oldu öğrenim hayatımda.Öğretmenin anlattığından hiç bişey anlamazdım.Hep kendim kapardım işi.Matematik olsun kimya olsun.Acaba tabiri doğruysa programlama işinde ipin ucunu nasıl yakalarım(Unreal Engine 4 de kullanıldığı için C++ gibi mesela)
[programlama konusunda program veya link önerirsiniz diye bu bölüm altından açtım başlığı.Diğer arkadaşlarada yardımcı olması açısından.Doğru yere açtığımdan emin değilim.]
[programlama konusunda program veya link önerirsiniz diye bu bölüm altından açtım başlığı.Diğer arkadaşlarada yardımcı olması açısından.Doğru yere açtığımdan emin değilim.]