ErenOzer

Yeni üye
13 Haz 2021
11
1
3
(41) Kocaeli
Öncelikle herkese iyi çalışmalar...

Unreal Engine ile yeni tanıştım görsel dersler ile kendimi geliştirmeye çalışıyorum. üzerinde çalıştığım projemde mixamo dan indirdiğim animasyonları yeni oluşturduğum klasörün içine aktarmak istediğim zaman 

Failed to create asset hatası alıyorum . araştırma yaptım ama sorunumu çözemedim yardımcı olabilirsiniz çok teşekkür ederim.

cevabın için teşekkürler  ama sorunumun cevabı doğru değil sanırım. animasyonu .fbx olarak without skin seçerek sadece animasyonu indirdim. başka bir sorun var sanırım

uzunca anlatayım öyleyse, içerikte sorunlar olsa bile import işlemleri gerçekleşir ve sana message log bölümünde sorunları yazılı olarak bildirir, failed to import hatası alıyorsan fbx dosyası boş demektir, yani indirdiğin animasyonda iskelet yok. sadece kuru animasyon indirmişsin. mixamoda önce karakter oluşturmalı veya default bir karakter seçmelisin, ondan sonra seçtiğin animasyonu bu iskelet üzerinden download edebilirsin. daha yeni başladın farkındayım ama malzemeleri hazırlamayı öğrenmeden yemek pişirmeye çalışmamanı tavsiye ederim. bu karşılaştığın sorunlardan yalnızca biri, seni binlercesi sırada bekliyor. işine yarayacak yan programlara ağırlık verirsen unreal bazında olayı anlaman kolaylaşacaktır. kolay gelsin.