Bywalker

Yeni üye
18 Ara 2016
24
0
0
(6) Ankara
Failed to load hatasını düzelttikten sonra projeye girdiğimde karakterimin blueprintini bulamıyorum. Lütfen yardım edin

Contentin içinde mi bulamıyorsunuz? Contentin arama kısmına projeniz hangi bakış açısı ise onun adını yazın.(Örn : Projem third person, arama kısmına ThirdPersonCharacter yazın.)

Karakteriniz eğer silindiyse yeni bir proje açıp o projenin karakterini ana projenize migrate edin.

Oyunu playdan başlattığınızda karakter gelmiyorsa "Window ---> World Settings ---> Gamemode kısmını inceleyin.None gördüğünüz bir kısım var ise onu düzeltin.

Ek olarak haritanızda PlayerStart yoksa haritanıza player start ekleyip oyun seçeneklerinden Default player startı işaretleyin.

nazim' Alıntı:
Contentin içinde mi bulamıyorsunuz? Contentin arama kısmına projeniz hangi bakış açısı ise onun adını yazın.(Örn : Projem third person, arama kısmına ThirdPersonCharacter yazın.)

Karakteriniz eğer silindiyse yeni bir proje açıp o projenin karakterini ana projenize migrate edin.

Oyunu playdan başlattığınızda karakter gelmiyorsa "Window ---> World Settings ---> Gamemode kısmını inceleyin.None gördüğünüz bir kısım var ise onu düzeltin.

Ek olarak haritanızda PlayerStart yoksa haritanıza player start ekleyip oyun seçeneklerinden Default player startı işaretleyin.
Karakter contentin içinde yok. Ama klasörde var görünüyor. Autosavedeki karakteri nasıl kullanabilirim ? Yani orda karakter var görünüyor kullanabilir gorünuyor. Son yaptıgım bi iki eklenti de yok görunuyor ama klasörü açtığımda onlar da var görünüyor iyice karıştı

nazim' Alıntı:
Görüntü atabilir misiniz?

Hallettim. Autosavedeki blueprintlerin en son hallerini kopyalayıp isimlerindeki "_auto1" gibi eklentileri sildim. Yeni proje açtım oraya autosavedeki dosyaları attım. Her şey halloldu :)