Mobil 2d platform oyunu geliştiriyorum fakat blueprint ile karakteri mobil için nasıl otomatik koşturabilirim acaba?
Khubur' Alıntı:Merhaba, event tick(her bir çerçevenin birbiri arasındaki değişimi) olayında vektörü ilerletirseniz otomatik olarak yürür.
Bir örnek aşağıda.
![]()
Khubur' Alıntı:Merhaba, event tick(her bir çerçevenin birbiri arasındaki değişimi) olayında vektörü ilerletirseniz otomatik olarak yürür.
Bir örnek aşağıda.
![]()
Khubur' Alıntı:Merhaba, dediğinizi sinsi olarak sol tarafa bir button koyup saydamlığını %100 yapmanız lazım. Bu yüzden UE4 üzerindeki UMG("Unreal Motion Graphics") 'leri kullanmayı bilmelisiniz.
Bir obje düşürme işlemi için spawn actor at location düğümü ile belirli lokasyonda belirli bir aktör oluşturabilrisiniz. Aşağıya düşmesi için fizik simülasyonlarını daha sonradan o vektörün aktif etmeniz gereklidir.
countviktortha' Alıntı:Khubur' Alıntı:Merhaba, dediğinizi sinsi olarak sol tarafa bir button koyup saydamlığını %100 yapmanız lazım. Bu yüzden UE4 üzerindeki UMG("Unreal Motion Graphics") 'leri kullanmayı bilmelisiniz.
Bir obje düşürme işlemi için spawn actor at location düğümü ile belirli lokasyonda belirli bir aktör oluşturabilrisiniz. Aşağıya düşmesi için fizik simülasyonlarını daha sonradan o vektörün aktif etmeniz gereklidir.
Çok teşekkürler otomatik koşturmayı yaptım lakin buton ekleme olayında zıplama animasyonunu nasıl butona ekleyeceğimi bilmiyorum
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.