Arkadaşlar öncelikle herkeze günaydın.Ben kendi karakterimin feneri eliyle etrafa tutmasını istiyorum bunu bir çok kez denedim fakat olmadı sizce nasıl yapabilirim.
KralArsla10' Alıntı:Arkadaşlar öncelikle herkeze günaydın.Ben kendi karakterimin feneri eliyle etrafa tutmasını istiyorum bunu bir çok kez denedim fakat olmadı sizce nasıl yapabilirim.
BagiePlay' Alıntı:KralArsla10' Alıntı:Arkadaşlar öncelikle herkeze günaydın.Ben kendi karakterimin feneri eliyle etrafa tutmasını istiyorum bunu bir çok kez denedim fakat olmadı sizce nasıl yapabilirim.
Hatta sana pilli el feneri yolliyim
KralArsla10' Alıntı:BagiePlay' Alıntı:Hatta sana pilli el feneri yolliyim
Teşekkürler kardeş yalnız bir sorum daha var ben bu anamenüm'den new game diyorum ve oyun açılıyor ama karakter aşağıya doğru düşüyor bu neden oluyor bilgin varmı
KralArsla10' Alıntı:BagiePlay' Alıntı:Hatta sana pilli el feneri yolliyim
Teşekkürler kardeş yalnız bir sorum daha var ben bu anamenüm'den new game diyorum ve oyun açılıyor ama karakter aşağıya doğru düşüyor bu neden oluyor bilgin varmı
alpery' Alıntı:KralArsla10' Alıntı:Teşekkürler kardeş yalnız bir sorum daha var ben bu anamenüm'den new game diyorum ve oyun açılıyor ama karakter aşağıya doğru düşüyor bu neden oluyor bilgin varmı
Karakter başlangıç yerini istenilen yere ayarlaman lazım.
BagiePlay' Alıntı:alpery' Alıntı:Karakter başlangıç yerini istenilen yere ayarlaman lazım.
Ben ne dedim![]()
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.