leonscottkfm

Unreal MVP
31 May 2015
1,521
5
215
63
28
(34) İstanbul Avrupa
store.steampowered.com
Haritanın bir yerine ölü bir adam koymak istiyorum fiziksel iskeleti simulationdaki gibi editörde sürükleyip nasıl koyarım ? Yada direkt editörde fiziği simule edilmiş şekilde koymam lazım mesela adam sandalyede ölmüş kolları sandalyenin kenarlarından sarkacak diyelim ki. Bunu nasıl ayarlarım ? Vücut parçalarını gmoddaki gibi

Şu an sadece aklıma geleni söylüyorum, karakteri sandalyeye koyup oyunu simüle etseniz, simüle halde sağ tıklayıp "Create static mesh" deseniz olmaz mı? Denemedim, olur mu bilmiyorum.

Düzenleme : Denedim olmuyor maalesef. Ama başka bir şey buldum, aktöre sağ tıklayıp "Keep simulation changes" dediğinizde karakter nasıl duruyorsa o haliyle bir animasyon oluşturuyor ve öyle kullanabiliyorsunuz.

Yani karakteri oyuna koyup simülasyonu başlatınca sağ tıklayıp "Keep simulation changes" diyip yapabilirsiniz.

TR26SkyWalker26TR' Alıntı:
Şu an sadece aklıma geleni söylüyorum, karakteri sandalyeye koyup oyunu simüle etseniz, simüle halde sağ tıklayıp "Create static mesh" deseniz olmaz mı? Denemedim, olur mu bilmiyorum.

Düzenleme : Denedim olmuyor maalesef. Ama başka bir şey buldum, aktöre sağ tıklayıp "Keep simulation changes" dediğinizde karakter nasıl duruyorsa o haliyle bir animasyon oluşturuyor ve öyle kullanabiliyorsunuz.

Yani karakteri oyuna koyup simülasyonu başlatınca sağ tıklayıp "Keep simulation changes" diyip yapabilirsiniz.

Olmaz bu harita üzerinde adamın pozunu ayarlamam gerekiyor bacaklarını falan katlayıp oturtacam sandalyeye :D o halde kaydolacak sonrada simulate edeceğim yani map üzerinde kemikle oynamam lazım leveli tasarlarken.

TR26SkyWalker26TR' Alıntı:
Animasyon oluşturun?
v
Nasıl oluşturacağım yeni animasyon. Unreal içerisinde hiç animasyon ile uğraşmadım sağ tıklıyorum animationa geliyorum bir sürü şey var hangisini seçmem lazım daha önce var olanları düzenledim bunu yapabiliyorum key falan ekleyerek ama nasıl bir animasyon dosyası oluşturp karaktere oturma pozu verip sahneye o şekilde eklerim onu ?