leonscottkfm

Unreal MVP
31 May 2015
1,539
5
219
63
28
(34) İstanbul Avrupa
store.steampowered.com
Online bir oyun projesi üzerinde çalışıyorum session oluşturma işlemlerinin hepsi çalışıyor. Oyuna 2 kişide bağlanabiliyordu fakat ben bunu thirdperson projesinde yapmıştım. Daha sonra mixamodan vs kendi karakterimi oluşturup kendi animasyonlarımı vs koyduğumda yine session kurulup map açılıyor fakat karakterim gelmiyor.Proje ayarlarından map & modes kısmında hepsi kendime göre seçili fakat main menu'dan Level1 e geçişte yani map yüklendiğinde harita gelse bile karakter gelmiyor. Bu arada level 1 i elle kendim açıp test edersem her şey normal çalışıyor sanırım gamemode geçişi sağlanmıyor.

World setting bölümünden oluşturduğun yeni karakteri game mode içindeki default pawn yerine atmalisin ege bunu yaptıysan ve hala olmuyorsa kendi oluşturduğun karakteri tgord persondan retarget ederek yap oda olmazsa thordpersonun game modunu kullanarak yap oda olmazsa yeni bir proje oluşturarak yap bir yerde bi bi yanlislik yapmış olabilirsin 
Steam için hazır multiplayer projesi mevcut direk buradan baslayabilirsin işine yarayacak bir proje
http://www.mediafire.com/file/s33lju4bcyk4j96/AdvancedSession_1_to_10_v419.zip/file

muhammedsgrl' Alıntı:
World setting bölümünden oluşturduğun yeni karakteri game mode içindeki default pawn yerine atmalisin ege bunu yaptıysan ve hala olmuyorsa kendi oluşturduğun karakteri tgord persondan retarget ederek yap oda olmazsa thordpersonun game modunu kullanarak yap oda olmazsa yeni bir proje oluşturarak yap bir yerde bi bi yanlislik yapmış olabilirsin 
Steam için hazır multiplayer projesi mevcut direk buradan baslayabilirsin işine yarayacak bir proje
http://www.mediafire.com/file/s33lju4bcyk4j96/AdvancedSession_1_to_10_v419.zip/file

Teşekkür ederim ben bunları kullandım sağlıklı çalışıyor birtek pawnda sıkıntı var onu da halletmeye çalışacağım.

muhammedsgrl' Alıntı:
Rica ederim iyi forumlar (;

Yav karakter geliyormuş aslında :Dddd ben menüde inputu widget yaptığım için ve bunu gamemodede yaptığım için level1 açılınca inputu game yapmamışım ondan mouse klavye basmıyormuş... Karakter düz bakınca fps olduğundan vücududa gözükmeyince bende karakter gelmiyor sandım .ddd xndnfnfm