Evet mümkün. Yalnızca kamera değiştirmek istiyorsan "Set View Target with Blend" kullanabilirsin.
Target olarak Character Controller, New View Target'e ise istediğin actoru bağlaman yeterli olacaktır. Tekrar kendi kamerana dönmek için ise aynı nodu tekrar oluşturman ve New View Target kısmına "Get Player Character" bağlaman yeterlidir. Yumuşak bir geçiş yapmak istiyorsan "Blend Time" kısmına saniye türünden değer verebilirsin.
Örn:
Bu kullanım sırasında sadece kamera açıları değişir, yani ana karakterini kontrol etmeye devam edersin.
Eğer karakterin dışındaki farklı bir aktörü kontrol etmek istiyorsan burada kullanman gereken node "Possess" olmalıdır. Bu şekilde tamamen diğer aktöre geçiş yaparsın. Ana karakterinle bir bağın kalmaz. Ek olarak Possess kullanmak istiyorsan, aktörü oluştururken "Pawn" olarak oluşturmak gereklidir. Değilse çalışmaz.
Hocam other actor olarak olusturduğun target nerden çağırdık. Anlayamadım. Bende sahnede master actor oluşturdum. Create child olarak çoğalttım.static mash lerini değiştiriyorum.