muhammedsgrl

Unreal MVP
14 Tem 2019
317
114
43
27
(24) Erzincan
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Bu videoda sizlere karakterle birlikte nasıl bir kapıyı açıp kapatabileceğinizi öğretmeye çalıştım. Aslında bunu yapabilmek için bir çok yöntem var ama ben bunu daha mantıklı bulduğum için bu şekilde sizlere aktardım. Bu işin güzel kısmı bu kapıyı nereye koyarsanız nasıl koyarsanız koyun aynı şekilde açıp kapatabileceksiniz. Aslında aklımda direk projeyi paylaşmak vardı ama videoda da dediğim gibi mantığını anlamanızı istedim gerçi örünüşe göre biraz fazla uzun sürmüş :D  ama anlatabildiğim kadar iyi anlatmaya çalıştım. umarım faydalı bir paylaşımda bulunmuşumdur. Böyle videoların devamı gelecek. yakın zamanda Advanced Locomotion V4 paketiyle alakalı güzel videolar çekmeye çalışacağım.

NOT : Animasyonlar Mixamonundur ticari amaçlı kullanabilirsiniz 

Kapı ve animasyonların indirme linki : https://yadi.sk/d/d4M1yfr5MnP1dw

Yorumlarınızı isteklerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum :)

İYİ FORUMLAR.

ErtglOztrk' Alıntı:
Çok sağol ama bir sorum olucaktı do once yapıp tek seferlik yaptık bunu nasıl her f ye bastığımız da açılabilir yapabiliriz?

Hani karakterin montagesini oynatıyoruz ya orada "On Cmpleted" var onu do oncenin resetiyle bağlayın ve timelinenin bağlantısı "Play" di ya onuda "Play From Start" ile değiştirin. Hazır projenin linkini verdim indirip inceleyebilirsiniz. hem verdiğim projede iki taraflı kapatıp açma mevcut ayrıca tek seferlik değil tamamlanmış projedirBu videoyu sadece eğitim amaçlı çektim. Yapamadığınız bir yer olursa tekrar yardımcı olabilirim.