serhatwxe

Unreal MVP
3 Ocak 2016
317
1
54
28
(34) İstanbul Avrupa
Merhaba, Blender'dan yaptığım ve kendim riglediğim karakteri, Mixamo'dan indirdiğim animasyon ile kullanmayı düşündüm. Mixamo karakterinin rigi ile benim kendi karakterimin rigi aynı olmadığı için Humonid'i seçip böyle yaptım;

9Gd36k.png

Böyle bir sorun çıkıyor;

qEWag5.png

En azından Unity3D'de buna benzer bir şey yaptığımda sıkıntı çıkmıyordu (tabii farklı karakter ve farklı rig)
Bu karakteri riglemek çok uzun zamanımı aldı ve muhtemelen 7. yada 8. riglememem. Hazır rigler de denedim ama hepsinde sorun yaşadım. En son olarak kendim rigledim. İlk defa bu karakteri riglerken bir sıkıntı yaşamamıştım. Neyse her şey doğru düzgün olduğu halde Animation kısmını değiştirip test yapıyorum ama ekranda görüldüğü gibi oluyor. (Animasyonda sıkıntı yok farklı karakterlerde de denedim)

Arkadaşlar sizce neden olabilir? Sıkıntı yine rigdeyse işim zor desenize  :-/  Arkadaşlar riglemede bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum, eşleşmede de sıkıntı olmadığını düşünüyorum ama belirtiler bunu gösteriyor. Sizce sıkıntı nerede? ve bu işten anlayan varsa projeyi toptan verim yapmaya çalışsın yada TeamV. ile bağlanabilir her türlü razıyım. 

Teşekkür ederim.