hugo1474

Yeni üye
13 Ağu 2015
43
0
0
(10) Balıkesir
Merhaba arkdaşlar 'E' Tuşuna kapının açılmasını atadım ve E tuşu ile kapanıyor ama bazı yerlerde level stream kullanmak istiyorum ve bu olay level streami belli ediyor

Matinee olmadan E tuşuna bastıktan sonra kapının açılmasını ve 2 saniye içinde kapanının kendi kendine kapanmasını istiyorum nasıl yapabilirim

hugo1474' Alıntı:
Merhaba arkdaşlar 'E' Tuşuna kapının açılmasını atadım ve E tuşu ile kapanıyor ama bazı yerlerde level stream kullanmak istiyorum ve bu olay level streami belli ediyor

Matinee olmadan E tuşuna bastıktan sonra kapının açılmasını ve 2 saniye içinde kapanının kendi kendine kapanmasını istiyorum nasıl yapabilirim

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
bi izle kardeşim yararı dokunur.

Neden matinee kullanmıyorsunuz? Hele de 4.12 ile birlikte gelen Level Sequencer daha da iyi bir çözüm bana göre.

2 saniyelik bir açılma animasyonu oluşturursunuz, level blueprint üzerinde de karakterin kapıya yakınlığını kontrol ederek E tuşuyla açılmasını sağlarsınız. Bu fonksiyonların devamına 2 saniyelik bir delay ekleyerek oluşturduğunuz animasyonu tersten(-1 hızda) oynatırsınız ve sorun çözülmüş olur :)

Matinee illa ki olmayacak diyorsanız Timer kullanarak kapının World Location'unu değiştirmeniz gerekecektir, o biraz daha uzun iş bence.