Sahnenize Pre-Computed Visibility Volume Ekliyorsunuz Tüm Sahnenize Scale Ediyorsunuz. Pre-Computed Visibility içinde kamera açınıza göre hesaplama yapılsın şeklinde bi seçenek var orayı seçiyorsunuz.Seçtikten sonra Build alıyorsunuz.Bu süre normal build sürenize göre biraz daha uzun sürebilir sahne büyüklüğüne göre değişiyor.Bittikten sonra tutorialdeki sonuca varabilirsiniz.

Phyrexian' Alıntı:
Unreal Engine zaten bunu default olarak yapıyor. Bu tekniğin adına Frustum Culling deniliyor. Test etmek için Play yaptıktan sonra "freeze" komutu ile kontrol edebilirsiniz.

freeze komutunu nasıl yapacağım acaba?

Fatalitech' Alıntı:
Sahnenize Pre-Computed Visibility Volume Ekliyorsunuz Tüm Sahnenize Scale Ediyorsunuz. Pre-Computed Visibility içinde kamera açınıza göre hesaplama yapılsın şeklinde bi seçenek var orayı seçiyorsunuz.Seçtikten sonra Build alıyorsunuz.Bu süre normal build sürenize göre biraz daha uzun sürebilir sahne büyüklüğüne göre değişiyor.Bittikten sonra tutorialdeki sonuca varabilirsiniz.

Dostum dediğini yaptım bütün haritayı scale ettim. Lakin kamera açısına göre hesaplama yapmayı göremedim. Ona benzeyen bi ''Spawn collision handling method'' vardı. Onu da ''Try Adjust If Possible But Dont Spawn If Colliding'' diye yaptım. Doğru mu?

Jacky' Alıntı:
Phyrexian'ın da belirttiği gibi frustrum culling zaten otomatik olarak yapılıyor.

Ama Ali Kubur reyis bana bir tutorial vermişti. Zaten otomatik olarak yapılıyorsa neden tutorial var?

Phyrexian' Alıntı:
Unreal Engine zaten bunu default olarak yapıyor. Bu tekniğin adına Frustum Culling deniliyor. Test etmek için Play yaptıktan sonra "freeze" komutu ile kontrol edebilirsiniz.

freeze komutunu denedim maalesef olmadı. Halen herşeyi işlemeye devam ediyor.