UnstoppableS90

Yeni üye
5 Şub 2017
11
1
0
(34) İstanbul Avrupa
Kolay gelsin arkadaşlar ne kadar araştırsam da sorunumu çözemedim .. 

1 - Mobil projemde karakterimin kamerası güzel bir şekilde dönüyor 360 derece (widgetlara basmadan önce).. Fakat widgetlara basınca kamera dönüşü kısıtlanıyor tahminimce 100 derece dönüyor..

2- Bilgisayardayken kamera mouse ile rahatça dönüyor istediğim gibi fakat bunu telefonda yapamıyorum (kamera hiç döndüremiyorum). Bunu telefonda ekranın herhangi bir yerine basılı tutup yan tarafa doğru çekip kameranın açısınında o tarafa doğru gitmesini istiyorum. bkz - Android-iOS GTA serilerindeki gibi 

Kamera : TPS

İNŞALLAH Anlatabilmişimdir şimdiden çok teşekkürler.

[img=800x400]http://i.hizliresim.com/dPGRop.png[/img]

Merhaba, Büyük ihtimalle bir şeyleri eksik ve ya yanlış yaptınız o yüzden iyice gözden geçirin ve widget'lere basınca kısıtlanıyor demişsiniz bu nasıl olabilir ki tam olarak biraz daha ayrıntılı anlatmanız gerekmekte. Birde şu Tutorial'ı deneyin eğer yine devam ederse sorununuz telefonla alakalı olabilir :) iyi forumlar

KralArsla10' Alıntı:
Merhaba, Büyük ihtimalle bir şeyleri eksik ve ya yanlış yaptınız o yüzden iyice gözden geçirin ve widget'lere basınca kısıtlanıyor demişsiniz bu nasıl olabilir ki tam olarak biraz daha ayrıntılı anlatmanız gerekmekte. Birde şu Tutorial'ı deneyin eğer yine devam ederse sorununuz telefonla alakalı olabilir :) iyi forumlar

Cevabın için teşekkürler reyis. Deniyeceğim

KralArsla10' Alıntı:

Cevabın için teşekkürler reyis. Deniyeceğim