On Succes oluyor fakat joinsessionda on failure donduruyor. Defaultengene.ini gibi tum ayarlari tekrar tarar denedim cozum olmadi sorun ne olabilir. Edıtor( PIE) modunda calisiyor fakat standlone olarak baslattigimda calismiyor
Unreal Engine sürümün 5.6 ise normaldirOn Succes oluyor fakat joinsessionda on failure donduruyor. Defaultengene.ini gibi tum ayarlari tekrar tarar denedim cozum olmadi sorun ne olabilir. Edıtor( PIE) modunda calisiyor fakat standlone olarak baslattigimda calismiyor
Unreal Engine sürümün 5.6 ise normaldirBende de oluyor çünkü.
AdvancedSteamSessions plugini ile ilgili bu sorun. Ne yaptıysam join olamıyorlar.
Oyunumu 2-3 yıldır geliştiriyorum 2-3 yıldır join olabilen adamlar şimdi olamıyor
Ben yakın zamanda oyunumu çıkaracağım için SteamCorePro satın alacağım.
[/Script/Engine.GameEngine]
!NetDriverDefinitions=ClearArray
+NetDriverDefinitions=(DefName="GameNetDriver",DriverClassName="/Script/SteamSockets.SteamSocketsNetDriver",DriverClassNameFallback="/Script/SteamSockets.SteamNetSocketsNetDriver")
[OnlineSubsystemSteam]
DefaultPlatformService=Steam
bEnabled=true
bInitServerOnClient=true
bUseSteamNetworking=true
bAllowP2PPacketRelay=true
[/Script/OnlineSubsystemSteam.SteamNetDriver]
NetConnectionClassName=OnlineSubsystemSteam.SteamNetConnection
Nasıl proje çıktısında Join oluyorlar anlatsana biraz.5.6 Surumu. Standalone modda join olamiyorlar fakat OnlineSubSystemNull u kapattiktan sonra proje ciktisinda join oluyorlar sikinti olmuyor. PIE kisminda testleri yapmak yeterli olabilir gibi dusunuyorum simdilik.
Muhtemelen standalone modde steam cakismasi yasaniyor ondan dolayi sorun cikiyor.
Development sürümünde packetlemiştim senin için shipping ile paketledim join işlemi durdu. Sonra gene developmentta paketledim oda bozuldu. Sonuç olarak sarpa sardı. Ben bunla uğraşmayı bıraktım xd.Nasıl proje çıktısında Join oluyorlar anlatsana biraz.
Ben de yapayım.
Şimdi Steame yüklüyorum ya projemi. Shipping mode ile paket alıyorum. Fakat bağlanamıyorlar. Sende hangi pakette bağlantı sağlanıyor?
Hayır önceki sürümde böyle bir şey yaşamadım. Bir önceki veya ondan önceki sürümü dene. Ben bu sorunu 5.6 da yaşadım.Development sürümünde packetlemiştim senin için shipping ile paketledim join işlemi durdu. Sonra gene developmentta paketledim oda bozuldu. Sonuç olarak sarpa sardı. Ben bunla uğraşmayı bıraktım xd.
Diğer surumlerde böyle bi sorun var mı bilgin var mı . Ben editör üzerinde sistemleri hazırladıktan sonra en son connect kısmına bakıcam. Belki senin gibi steamcore pro plugınını alabilirim
O zaman yakin bi zamanda duzenleme getirirler diye umit ederek buradan devam ediyorum cok acelem yok zatenHayır önceki sürümde böyle bir şey yaşamadım. Bir önceki veya ondan önceki sürümü dene. Ben bu sorunu 5.6 da yaşadım.
[/Script/Engine.GameEngine]
!NetDriverDefinitions=ClearArray
+NetDriverDefinitions=(DefName="GameNetDriver",DriverClassName="SocketSubsystemSteamIP.SteamNetDriver",DriverClassNameFallback="OnlineSubsystemUtils.IpNetDriver")
Bir işe yaramıyor bu. Ben direkt SteamCorePro satın alarak çözdüm olayı. Bekleyemedim. Çünkü acelem vardı. Kullanmak isteyen varsa uygun bir şeylere plugini veririm bayağı pahalı çünkü. Ve çok güzel alt yapı sağlıyor ek özellikleri de var. Daha kolay.Çözüm olarak birçok kişi steamsocket pluginini etklinleştirmiş ve defaultengine.ini içerisine
yazarak sorunu çözmüş. Bu yöntemi bende denedim fakat değişen bir şey olmadı. Siz çözebildiniz mi ya da 5.7 sürümünü mü bekliyorsunuz?Kod:[/Script/Engine.GameEngine] !NetDriverDefinitions=ClearArray +NetDriverDefinitions=(DefName="GameNetDriver",DriverClassName="SocketSubsystemSteamIP.SteamNetDriver",DriverClassNameFallback="OnlineSubsystemUtils.IpNetDriver")
En iyisini yapmışsın. Ben mecburi olarak advanced session pluginden devam edeceğim. Umarım bir çözüm bulabilirim.Bir işe yaramıyor bu. Ben direkt SteamCorePro satın alarak çözdüm olayı. Bekleyemedim. Çünkü acelem vardı. Kullanmak isteyen varsa uygun bir şeylere plugini veririm bayağı pahalı çünkü. Ve çok güzel alt yapı sağlıyor ek özellikleri de var. Daha kolay.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.