SORUNUMUN VİDEO LİNKİ
Arkadaşlar multiplayer bir oyun yapmaya çalışıyorum. ilk etap'da steam session ile listen-server'da denemeler yapıyorum. Sorunum şu join olan oyuncu'da takılmalar var. minimum ping olarak 40 gördüm ama onda bile takılmalar yaşıyorum bunu nasıl çözerim .
Denediğim çözümler şunlar :
--------------------------------------
defaultengine.ini ye bunları ekledim.
[/Script/OnlineSubsystemUtils.IpNetDriver]
MaxClientRate=20000
MaxInternetClientRate=20000
[/Script/Engine.GameNetworkManager]
NetServerMaxTickRate=60
bUseAdaptiveNetUpdateFrequency=True
NetInterpTime=0.1
------------------------------------------------
neredeyse tüm blueprintlerin (Net Update Frequency: 20–30 ve Min Net Update Frequency: 5–10) ayarlarını bu şekilde değiştirdim.
--------------------------------------------------
CharacterMovementComponent içindeki ,Network Smoothing Mode = Linear yaptım. ama bunların hiçbiri işe yaramadı.başka çözüm önerisi verebilecek varmı ?
Arkadaşlar multiplayer bir oyun yapmaya çalışıyorum. ilk etap'da steam session ile listen-server'da denemeler yapıyorum. Sorunum şu join olan oyuncu'da takılmalar var. minimum ping olarak 40 gördüm ama onda bile takılmalar yaşıyorum bunu nasıl çözerim .
Denediğim çözümler şunlar :
--------------------------------------
defaultengine.ini ye bunları ekledim.
[/Script/OnlineSubsystemUtils.IpNetDriver]
MaxClientRate=20000
MaxInternetClientRate=20000
[/Script/Engine.GameNetworkManager]
NetServerMaxTickRate=60
bUseAdaptiveNetUpdateFrequency=True
NetInterpTime=0.1
------------------------------------------------
neredeyse tüm blueprintlerin (Net Update Frequency: 20–30 ve Min Net Update Frequency: 5–10) ayarlarını bu şekilde değiştirdim.
--------------------------------------------------
CharacterMovementComponent içindeki ,Network Smoothing Mode = Linear yaptım. ama bunların hiçbiri işe yaramadı.başka çözüm önerisi verebilecek varmı ?