dvl

Yeni üye
4 Ocak 2016
102
1
0
29
(35) İzmir
Arkadaşlar izmirde maya veya 3dmax kursu veren yerler biliyor musunuz? İnternetten baktım da hep istanbul da var.

Türkiye'de modelleme & texturing üzerine adam gibi kurs veren kuruluş yok. Öğretilecek olanları internetten izleyerek kendiniz de çözebilirsiniz. Zaten oyun için kullanılabilinecek model hazırlamayı öğreten yer olduğunu hiç sanmıyorum. İngilizce'niz var ise kendi kendinizi geliştirin. İngilizce yoksa önce İngilizce öğrenmenizi tavsiye ederim. Size her yönden getirisi olacaktır.

Jacky' Alıntı:
Türkiye'de modelleme & texturing üzerine adam gibi kurs veren kuruluş yok. Öğretilecek olanları internetten izleyerek kendiniz de çözebilirsiniz. Zaten oyun için kullanılabilinecek model hazırlamayı öğreten yer olduğunu hiç sanmıyorum. İngilizce'niz var ise kendi kendinizi geliştirin. İngilizce yoksa önce İngilizce öğrenmenizi tavsiye ederim. Size her yönden getirisi olacaktır.

Haklısınız, ingilizce öğrenmekten başka yol yok gibi gözüküyor.

Önce internetten alt yapını oluşturup sonra izmirde yaşayıpta modelleme işinde usta birisini internetten bulup hafta sonları bir saat özel ders vermesini kabul ettirebilirsen en güzel yol planın bu olur illa kurs almak istiyorsan.