Merhaba Arkadaşlar 
Yaklaşık 7 aydır unreal engine ile alakalı çalışmaya başladım çok keyif verici bir oyun moturu kendimce geliştirdiğim bir kaç projem var ilk projem büyücü bir karekter idi skillerin lvl ve cananvarların olduğu bir oyun sonrasında arabalara biraz merak saldım ve yaklaşık 70 çeşit araba modeli hazırladım bunlardan bazıları projeme ekleyerek denemeler yaptım aşağıdaki videodan izleyebilirisiniz umarım beğenirsiniz

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Kişisel tavsiyem 1 tip proje üzerinde yoğunlaş, hepsini birden idare edemezsin. Gta tipi yerine kendine özgü bir oyun tasarımı yapıp onun üzerine git. Animasyonlar, karakter, materyaller üzerinde çok çalışman lazım. Eğer yarış ve araç simülasyonu gibi bir şey yapacaksan araç sürüş mekanikleri üstünde biraz daha çalışman gerekiyor gibi. Araçların direk olarak markalarını yazma ve aynılarını modelleme başına bela alırsın, ufak değişiklikler yapmalısın. Birde son olarak unreala tam hakim olmadan projeye başlama. Bunlar dışında güzel eline sağlık.

Tavsiyeleriniz için teşekürler oyun haline getirmem uzunca bir süre alıcaktır aslında oyun haline gelip gelmeyeceğide meçhul ekip çalışması olmadan oyun haline gelmeleri biraz zor gibi basit bir oyunda yapmak istemiyorum aslında bakalım nasip.