Hasan Turak

Yeni üye
5 Eyl 2015
2
0
0
(38) Kayseri
Projemde ışık sorunu yaşıyorum ben istiyorumki her yer aydınlık olsun her yer eşit derecede ışık alsın fakan bunu bir türlü başarmadım yardımlarınız gerekıyor

neden konu başlığı 'acil yardım' diye açıyorsunuz, Siz böyle söyleyince hemen herkes işlerini bırakıp yardım mı etmesini bekliyorsunuz ya da sizin için ne kadar önemli olan bi konuya dikkat mi çekmek istiyorsunuz ? ama unutmayın burada kimse ücretli çalışmıyor, herkes karşılık beklemeden yardımlaşıyor yani siz acil desenizde diğerleri için acil olmayabilir veya sizin için konu çok önemli olabilir projeniz ilerlemiyor olabilir ama inanın bu kimsenin umurunda olmaz yani bence ilk önce konu açmak için biraz daha dikkat etseniz belki sizin için daha yardımcı olabilir

GangsterSarac' Alıntı:
neden konu başlığı 'acil yardım' diye açıyorsunuz, Siz böyle söyleyince hemen herkes işlerini bırakıp yardım mı etmesini bekliyorsunuz ya da sizin için ne kadar önemli olan bi konuya dikkat mi çekmek istiyorsunuz ? ama unutmayın burada kimse ücretli çalışmıyor, herkes karşılık beklemeden yardımlaşıyor yani siz acil desenizde diğerleri için acil olmayabilir veya sizin için konu çok önemli olabilir projeniz ilerlemiyor olabilir ama inanın bu kimsenin umurunda olmaz yani bence ilk önce konu açmak için biraz daha dikkat etseniz belki sizin için daha yardımcı olabilir

Saol moruk verdigin cevap için sayende ışıklandırma sorunumu çözebildim artık yeni oyunlara yelken açıp crysis 5'i yapabilirim

Kardeşim soruya cevabın yoksa ne dilleniyon yok acil yazma bilmem ne yazma sanane  kurallarda öle bişeymi var forumda ellah ellah heyecan yaratma da cevap ver bilgin varsa

siceysa' Alıntı:
kurallarda öle bişeymi var forumda

ACL_zpsj5zmrq3e.jpg