ceri

Yeni üye
24 Kas 2019
144
18
0
(6) Ankara
Oyunu paketlerken böyle bir sorun çıkıyor ve paketleme işlemi bir türlü bitmiyor 
IQGDgn.png
[/url][/img]

nonlinear' Alıntı:
ceri' Alıntı:

incredibuild kurulu mu? kurulu ise kaldır. VS için microsoft hesabı ile giriş yaptın mı? yapmadıysan hesabına giriş yap

yine düzelmezse haber ver tekrar bakalım, log dosyasında birşey gözükmüyor muhtemelen incredibuild veya hesap ile alakalı
İncrebuild kurulu değildi kurdum oyunu çıkartmayı başardım ancak lisans problemi çözülmedi. Benim Windows orijinal değil o yüzden Windows hesabı kullanamıyorum başka çözümü yok mu? Olmazsa crack falan deneyeceğiz herhalde keyler çok pahalı.

ceri' Alıntı:
nonlinear' Alıntı:
incredibuild kurulu mu? kurulu ise kaldır. VS için microsoft hesabı ile giriş yaptın mı? yapmadıysan hesabına giriş yap

yine düzelmezse haber ver tekrar bakalım, log dosyasında birşey gözükmüyor muhtemelen incredibuild veya hesap ile alakalı
İncrebuild kurulu değildi kurdum oyunu çıkartmayı başardım ancak lisans problemi çözülmedi. Benim Windows orijinal değil o yüzden Windows hesabı kullanamıyorum başka çözümü yok mu? Olmazsa crack falan deneyeceğiz herhalde keyler çok pahalı.

incredibuild kurma !!! kuruluysa kaldır yazmıştım ::) hiçbir cacığa yaramıyor, editor settingsten multithreat leri aktif hale getirin aynı şey. unreal içinde olan birşeyi yokmuş gibi pazarlıyorlar, merak edip fiyatını sordum 600$ çektiler üstüne dalga geçer gibi ::D VS için kullanıcı hesabı girmek zorundasın kullanıcı adı olmadan 1 ay çalışır. log dosyana tekrar baktım da VS kaynaklı bu. UE VS ile bağlantı kurmuyor, ya dediğim gibi kullanıcı adı yüzünden kullanım süren doldu ya da kurulum hatası var. VS yi komple kaldırıp tekrar kur, kullanıcı adını da mutlaka gir. Büyük ihtimalle düzelecek