Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.Yeni bir actor classı oluşturdum.Karakterimin Blueprint'i üzerinden message göndererek yeni açmış olduğum Bow BP Class'ı üzerinde işlemler yaptırmak istiyorum.Haberleşmede sorn yaşıyorum.
Hocam aslında interface kullanarak Bow Bp üzerinden karakterimin Hand Socketine weapon attach ettirmek istiyordum.Ancak Karakterin Bpsi üzerinde Spawn Actor From Class fonksiyonu ile aynı sonucu alabildim.Sanırım şimdilik interface kullanmayacağım.
Hocam aslında interface kullanarak Bow Bp üzerinden karakterimin Hand Socketine weapon attach ettirmek istiyordum.Ancak Karakterin Bpsi üzerinde Spawn Actor From Class fonksiyonu ile aynı sonucu alabildim.Sanırım şimdilik interface kullanmayacağım.
O şekilde de yapabilirsin ama gördüğün üzere fonksiyonun giriş/çıkış(Input/Output) ları boş bırakmışsın yani boş bir metod döndürürsün. Output yerine var olan bow referansını geçirebilirdin mesela.