leonscottkfm

Unreal MVP
31 May 2015
1,538
5
219
63
28
(34) İstanbul Avrupa
store.steampowered.com

Fotoğrafta görüldüğü gibi bir kutu actoru yaptım alınınca destroy oluyor ve değişkene 1 artırıp ekrana yazması gerekiyor fakat sadece 1 kere artırıyor.

Örneğin kutuyu hazırladım mapa koydum alıyorum 1 ken 2 oluyor fakat aynı kutuyu tekrar alınca yine 2 yazıyor neden oluyor?

Edit:Sorunu çözdüm karakterimin bp sine yeni bir totalcollect diye bir değişken oluşturunca 1 2 3 diye artmaya başladı ne alaka anlamadım ama oldu fakat neden kendi içerisinde artmıyor :D

Bu arada onuda geçtim çok saçma bir şey farkettim. "get all actors of class" yöntemi ile bp ler arası ilişki kurabiliyoruz. Fakat bunun sağlıklı olmadığını söylüyorlar. Ve birde şöyle bir şey var normalde bu şekilde yapılmıyormuş. Referans almak için "actor" şeklinde bir değişken oluşturup editable yapmamız gerekiyormuş. Ee ben bunu yaptım "thirdpersoncharachteter" BP me collectcoins adlı bir değişken oluşturdum,daha sonra collectbox yani toplanan kutudan ona ulaşmak için referans aldım daha sonra ulaşabildim get coins dedim 1 arttırdım fakat oyun hata veriyor.
Script compile oluyor fakat abuk sabuk hatalarla karşılaşıyorum normalde bu şekile yapılıyor fakat işe yaramıyor öyleyse neden var böyle saçma bir şey?
accessed none trying falan diye hatalar geliyor :D Buda fotosu: