ahtek07

Aktif üye
4 Nis 2018
276
45
28
24
(55) Samsun
ahmettekin.bitrix24.site
bu aralar bir projenin üstünde kafa yoruyorum daha önce karşılaşmıştım ama cok da önemli değildi şimdi gene karşılaştım ve bu sefer gerceken sinir bozucu hale geldi videoda integer değişkenine +1 eklemek istiyorum ancak buna izin vermiyor fakat integer değilde float olduğunda yada byte değişkenine sayı ekleyip çıkara biliyorum video altta yardım eden olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

ahtek07' Alıntı:
bu aralar bir projenin üstünde kafa yoruyorum daha önce karşılaşmıştım ama cok da önemli değildi şimdi gene karşılaştım ve bu sefer gerceken sinir bozucu hale geldi videoda integer değişkenine +1 eklemek istiyorum ancak buna izin vermiyor fakat integer değilde float olduğunda yada byte değişkenine sayı ekleyip çıkara biliyorum video altta yardım eden olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Slider Range ve Value Range kısımlarını kontrol eder misiniz? Keşke videoyu tam ekran kayıt alsaydınız. Sağ isimli Integer'ın details panelinin görselini atarsanız yardımcı olabilirim.

Aşağıda biryerde daha set ediyorsun o değişkeni. Test amaçlı onu ve diğer Set ettiğin yerleri iptal etmeyi unutma.
Ayrıca değişken isimlerinde ve asset, animasyon, materyal, fonksiyon, vs. isimlerinde Türkçe karakter kullanma.