DeusExMachina

Yeni üye
10 Haz 2023
5
0
0
Belirtilmemiş
Merhaba arkadaşlar, 2 yıldır unreal engine kullanıyorum bitmiş projelerimi shipping olarak paketlememe rağmen paketlenen projeyi açtığımda in development olarak paketlemiş oluyor konsol falan açılıyor ben in development paketlenmesini istemiyorum bitmiş projenin geliştirici konsoluna falan ulaşılamasın istiyorum yabancı kaynakları araştırdım ama yine de bir çözüm bulamadım bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı?

Config
Content
Plugins (varsa)
Source (varsa)
..... .uproject

haricinde ne var ne yoksa sil,

Project settings->Packaging
Build Configuration -> Shipping
Full Rebuild = true,

Yine çözülmez ise projeyi komple sıfır projeye migrate et düzelecektir.

nonlinear' Alıntı:
Config
Content
Plugins (varsa)
Source (varsa)
..... .uproject

haricinde ne var ne yoksa sil,

Project settings->Packaging
Build Configuration -> Shipping
Full Rebuild = true,

Yine çözülmez ise projeyi komple sıfır projeye migrate et düzelecektir.

İlk yolları izledim ve dosyaları temizledim dediğiniz gibi proje ayarlarınıda düzenledim sadece full rebuild true değildi onu true yaptım ve tekrar paketledim projeyi yine açtığımda development olarak paketlenmişti shipping özellikle seçili olmasına rağmen projeyi komple sıfır projeye taşıdım ve paketledim yine shipping olarak paketlememe rağmen o da ne paketlenmiş projemi açtığımda development olarak paketlenmiş şaka gibi ya

proje development olmasına rağmen quick launch yapıyoru exe sini  development paketlenen projemin exesiyle değiştiriyorum proje development olmaktan çıkıyor ama bu sefer oyunun tümü bulanık oluyor bu exe ile başlatınca

acaba bir ara müsait olduğunda uzaktan bağlanıp inceler misin?

Farklı projelerde de development olarak mı paketleniyor yoksa bu hata bu projene mi ait?
Unreal Engine'i silip, Yerel disk c'ye (türkçe harf barındırmayan bir klasörün içine) hem Unreal Engine'i, hem de yine Yerel Disk C'ye oyunun projesini koyup denedin mi? Nedense sorun bana Unreal'in build ayarlarında geldi.

Farklı projerlerde aynı problem var, sıfır projerlerde aynı sorun var. Unreal engine silip denemedim bende öyle düşünüyorum unrealde sanki bir ayar açık ne yaparsam yapayım projeyi development paketliyor

Not: epic games dahil unreal engine ait ne var ne yoksa bilgisayardan sildim ve sıfırdan kurdum problem devam etti yapmanız gereken tek şey engine.ini dosyalarından elle manuel olarak değiştirmek başka çaresi yok