UnLucky

Yeni üye
11 Ağu 2015
261
17
0
(55) Samsun
Selam arkadaşlar

İmzasında fotoğraf olan kişilerin imzası link şeklinde gözüküyor bende. Sizde de öylemi. Yoksa sıkıntı mı bende. Eğer sıkıntı forum daysa adminler veya moderatörler düzeltebilir mi?

Vakit ayırıp ilgilendiğiniz için TEŞEKKÜRLER

Sende herhangi bir sorun yok. Artık link şeklinde gözükecek imzalardaki tüm resimler.
Detaylı bilgi için; Phyrexian

UnLucky' Alıntı:
Selam arkadaşlar

İmzasında fotoğraf olan kişilerin imzası link şeklinde gözüküyor bende. Sizde de öylemi. Yoksa sıkıntı mı bende. Eğer sıkıntı forum daysa adminler veya moderatörler düzeltebilir mi?

Vakit ayırıp ilgilendiğiniz için TEŞEKKÜRLER

Daha resmi bir forum'a dönüşme çabasında olduğumuzdan kişisel imzalar sadece link olarak verilebiliyor artık.

Ben bile imzamı sildim yani o derece :)

SoloWarrior' Alıntı:
Madem resmiye donebilecek kitleyiz,unreal forumunda Turk bolumu actiralim?

@Jacky zaten unreal forumunda moderatör. Öyle ayrı bir section oluşturulmuyor. Direk International forumundaki altına Türkiye forumu eklenebilir fakat tüm konuları orada birleştirmek gerekli olacak buda görüntü kirliliğine sebebiyet verir. Artı olarak Her ülke kendine ait bir konu isterse zaten forum olmaktan çıkacağı için öyle birşeye izin vereceklerini sanmıyorum

UnLucky' Alıntı:
Jaky unreal resmi forumunda moderatör diye biliyorum. Eğer öyleyse olabilir

Evet @Jacky unreal forumlarında moderatör.