10 Eyl 2019
157
5
18
(48) Muğla
Bu image  işlemi yapılıp oynatıldıktan sonra ---Blueprint Runtime Error: "Accessed None trying to read property Weapon Component". Blueprint:  HudReload Function:  Get Weapon Image Brush 0 Graph:  IsValid Node:  Branch --- Hatasını alıyorum kaçırdığım bişey var ama göremiyorum tahmini olan var mı?   Bu arada weapon component karakter içerisinde bulunuyor ve event contructer den referans olarak aldım orada sıkıntı yoktur.

[img=913x512]
nK5knrH.png
[/img]

oyuncunun elindeki silah için yaptırıyorsan bu işlemi, player referans üzerinden weapon ı çekmen gerekir, yok bu weapon actor olarak kendi üzerinde oluşturuyorsa bu UI ı ya weapon BP üzerinden güncelle ya da get actor of class ile weapondan referans al ;)

İlk dediğini yapmıştım playerden weapon çekmeyi hata vermişti şimdi yaptım yine hata verdi.   Get all actor den master weaponu çektim diyelim karakterin silahı eline aldığını nasıl belirtcem.InHand benim socketim onu da weapon components içine kurdum. Hocam daha açıklayıcı olsan belki  o da belki çözerim  :)

Weapon component herhangi bir nedenle boş geliyor. IsValid ile kontrol yaparak  ulaş. Yani branch ile valid se ulaş valid değilse ulaşma. Tabi istediğini şu an istediğini  yapıyorsa ve sadece hata veriyorsa