DeveloperPHOBOS

Yeni üye
7 Eyl 2015
111
7
0
(54) Sakarya
Unreal engine sanırım benimle dalga geçiyor  :D Şöyle ki  resimde gördüğünüz üzere call ediyorum ve hiç bir problem yok ardından bind etmesi gerek fakat etmiyor(Sadece 1 saat once aynı bple sorunsuz yapıyorken hiçbirşey değiştirmeden projeyı açtım ve bakıyorum ki çalışmıyor ) Yılmadım bunu boolen değerleri kullanrak yaptım fakat tam olarak herşey doğru oldugu halde (umarım birşeyler kaçmıyordur) bp çalışmıyor.

Edit:Bp de 1 değişiklik yaptığımda bp çalışıyor fakat 2. denemede bp tekrar sorun çıkarıyor.Örnek olarak set int 2 değerini sildim ve tekrar set int 2 dedim ve bp yı denedım çalışıyor fakat 2. açışımda(kapatıp açtıgımda)çalışmıyor.Bu delirtici bir bug.Nasıl fixleyebilirim bir fikri olan var mı ?

Ekli dosyalar

• a ya bastnız oyun içi.png
    a ya bastnız oyun içi.png
    37.4 KB · Görüntüleme: 13
  • a ya bastnız.png
    a ya bastnız.png
    211.8 KB · Görüntüleme: 15
  • boolen.png
    boolen.png
    241.4 KB · Görüntüleme: 12
  • çagırıdlı.png
    çagırıdlı.png
    228.9 KB · Görüntüleme: 8
  • part.png
    part.png
    308 KB · Görüntüleme: 8
DeveloperPHOBOS' Alıntı:
cahitburak bekleniyor  :D :D

Kişiye özgü forum mesajı yazmayalım.

CusomEvent ne zaman çağrılıyor? Tuş işlemleri nerede çağrılıyor? BeginPlay, Tick, Key Press Event, Release Event...vb? BPlerden pek birşey anlaşılmıyor. Bu kadar yakından görüntü almak yerine sade ve daha genel görüntüler kullanmalısın.

Cahit kardeşim sorun bp de değil sorun bir bug muhtemelen çünkü bunu kafasına göre yapıyor.Editte bahsettiğim gibi.Hatta şuan projeyı yeniden açtım ve bu sefer sorunsuz çalıştı hemde herşey aynı olmasına rağmen bazen bind etmeyi bırakıyor bp.Hiçbir değişiklik olmamasına rağmen ve bunu kafasına göre yapıyor.Aynı bp yı  defalarca test ettim sistem tam olarak çalışıyor fakat dediğim gibi diyelim içine exc bağlamadıgım bir node koydum(örnek olarak branch koydum ve hiçbiryere bağlamadım bir işe yaramıyor) ve birden bp yi etkilememesine rağmen ue4 bp yi okumada hatalar yapıyor.

qMbZpD.png
" />
ZkZPRZ.png
" />

DeveloperPHOBOS' Alıntı:
Cahit kardeşim sorun bp de değil sorun bir bug muhtemelen çünkü bunu kafasına göre yapıyor.Editte bahsettiğim gibi.Hatta şuan projeyı yeniden açtım ve bu sefer sorunsuz çalıştı hemde herşey aynı olmasına rağmen bazen bind etmeyi bırakıyor bp.Hiçbir değişiklik olmamasına rağmen ve bunu kafasına göre yapıyor.Aynı bp yı  defalarca test ettim sistem tam olarak çalışıyor fakat dediğim gibi diyelim içine exc bağlamadıgım bir node koydum(örnek olarak branch koydum ve hiçbiryere bağlamadım bir işe yaramıyor) ve birden bp yi etkilememesine rağmen ue4 bp yi okumada hatalar yapıyor.

Buradan da birşey anlamak hiç mümkün değil. Bu halde yapılabilecek birşey yok. Ben olayı anlamadım bu malzemelerle, oyun içi görüntü hiç birşey ifade etmez. Print mesajları senin için bir anlam taşıyor olabilir. Benim için etmiyor BP yapısını bilmediğimden.

Sende haklısın burdan anlaşılıcak birşey yok belki editor ayarlarından kaynaklı birşey falan diye açtım konuyu zaten fakat forumda bp yi paylaşamam.Dosyaları farklı elle tekrar yenilemeyi deniyeceğim yardımın için teşekkürler yinede  :)