KralArsla10

Yeni üye
8 Nis 2016
204
14
0
(27) Gaziantep
Sorun bu. Ekli dosyayı görüntüle 3Ekli dosyayı görüntüle 3Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm. Ben iki tane farklı widget yaptım bunların trigger box'u ayrı fakat birinin triggera'na girip tuşa basıp açıp kapattıktan sonra diğer widgetin trigger box'una gidip tuşa basıyorum ve ikisi birden ekranda açılıyor ben ikisi birden açılsın istemiyorum. bunu nasıl düzeltebilirim acaba eksik veya yanlış bir şey mi yaptım.

KralArsla10' Alıntı:
Sorun bu. Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm. Ben iki tane farklı widget yaptım bunların trigger box'u ayrı fakat birinin triggera'na girip tuşa basıp açıp kapattıktan sonra diğer widgetin trigger box'una gidip tuşa basıyorum ve ikisi birden ekranda açılıyor ben ikisi birden açılsın istemiyorum. bunu nasıl düzeltebilirim acaba eksik veya yanlış bir şey mi yaptım.

Ekler gözükmüyor ve kendi kendinizi niye rapor ettiniz?

cahitburak' Alıntı:
KralArsla10' Alıntı:
Sorun bu. Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm. Ben iki tane farklı widget yaptım bunların trigger box'u ayrı fakat birinin triggera'na girip tuşa basıp açıp kapattıktan sonra diğer widgetin trigger box'una gidip tuşa basıyorum ve ikisi birden ekranda açılıyor ben ikisi birden açılsın istemiyorum. bunu nasıl düzeltebilirim acaba eksik veya yanlış bir şey mi yaptım.

Ekler gözükmüyor ve kendi kendinizi niye rapor ettiniz?
Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Hatayla ilgili bir screenshoot atmaya çalıştım ama sürekli yanlış screenshoot yüklendi bende rapor edip konuyu silmek istedim.
  İşte sorunumda bu iki tane widget aynı anda gözüküyor.

Ekli dosyalar

• bandicam 2016-05-08 09-18-52-448.jpg
    bandicam 2016-05-08 09-18-52-448.jpg
    189.1 KB · Görüntüleme: 16
Merhabalar;
Şu an ilk aklıma gelen şey (Belki daha pratik bir yolu olabilir) her iki widget'ı da açtığın yerde bu widgetları bir Bool ile set etmek.
Ör: 1. widget açıldıktan sonra " widgeton" diye bir boolu set et ve değeri true olsun.

Anlatırken yoruldum : ) En iyisi SS göndereyim. :

fp11ki.png
[/img]

Gibi.

Edit: Eğer arkada sürekli çalışan bir widget yoksa. Her trigger box'a geldiğinde, önce " RemoveAllWidgets" nodunu kullanıp sonra create widget' da yapabilirsin.

Edit2 : Yok yok, yukarıda Progress Bar varmış. onu görmemiştim. Edit'de söylediğimi yaparsan oda silinir.

Edit 3 : Şimdi aklıma geldi eğer bunlar ayrı trigger boxlar ile ateşleniyorsa. Endoverlap ile ekranda olan widgetı " remove from parent" nodu ile silebilirsin.

qukla' Alıntı:
Merhabalar;
Şu an ilk aklıma gelen şey (Belki daha pratik bir yolu olabilir) her iki widget'ı da açtığın yerde bu widgetları bir Bool ile set etmek.
Ör: 1. widget açıldıktan sonra " widgeton" diye bir boolu set et ve değeri true olsun.

Anlatırken yoruldum : ) En iyisi SS göndereyim. :

fp11ki.png
[/img]

Gibi.

Edit: Eğer arkada sürekli çalışan bir widget yoksa. Her trigger box'a geldiğinde, önce " RemoveAllWidgets" nodunu kullanıp sonra create widget' da yapabilirsin.

Edit2 : Yok yok, yukarıda Progress Bar varmış. onu görmemiştim. Edit'de söylediğimi yaparsan oda silinir.

Edit 3 : Şimdi aklıma geldi eğer bunlar ayrı trigger boxlar ile ateşleniyorsa. Endoverlap ile ekranda olan widgetı " remove from parent" nodu ile silebilirsin.
Yardımın için teşekkür ederim sayende düzelttim sorunumu.