goodluck

Yeni üye
12 Mar 2017
32
1
0
(41) Kocaeli
  • Konu Adı: Hikaye odaklı oyun için takım arkadaşı arıyorum.
  • Konu içeriği: Hikaye odaklı sadece bir evde geçecek bir oyun planlıyorum, aslında bu plan 1,5 yıldır aklımdaydı fakat sınavlarımdan dolayı hep ertelemek zorunda kaldım.
  • Ekip hakkında detaylar: Ekip şuan 2 kişi, ben blueprint&programlama ile uğraşıyorum ve diğer arkadaşım ses ve videolar gibi motorla ilgili olmayan alandarda uğraş sergiliyor.
  • Ekipte açık olan pozisyonlar:
  1. 3D modelleme. (Animasyon kısmını az çok biliyorsa muhteşem olur.)
  2. Blueprint&Programmer.
  3. Level designer.
  • Ekibe alım şartları:
  1. İstanbul veya Kocaeli'ye gelebilecek.
  2. Yardımcı olacağı alanda verilen sistemi veya animasyon gibi şeyleri yapabilecek, yapamasa bile bizden veya forumdan yardım alarak yapabilecek olması.
  3. Projeye sadece yapacağı işle değilde fikir olarakta katkı sağlayabilecek.
  4. En az 16 yaşında.
  • Proje hakkında detaylar: FPS olarak tasarlayacağımız oyun "explore" temalı olacak, yani oynayacak kişi oyun içiresinde bulduğu mektup ve ses kayıtları ile evde neler olduğunu yavaş yavaş anlayacak. Malum oyun en az 1 saatlik bir oynanış sunacağı için evin biraz büyük olmasını planlıyorum. Ev 2 kat ve birde çatı katı olmak üzere toplam 3 katlı olacak. Dediğim gibi oyunda ses kayıtları çok önemli olacak ve hikaye açısından önemli bir yere sahip olacak.
  • Gönüllü veya ücretli: Ücretler projeye başlandıktan sonra konuşulacaktır. (Sadece pay dağılımı yapılacaktır, geliştirilirken bir ücret olmayacak maalesef.)