kingfrover' Alıntı:
Arkadaşlar benim sorum 2dk da bir karekterin yürüme hızı artık bunu nasıl yapabilirim?

Değişken oluştur charachtere bağla hızına yani artık nasıl anladıysan.Karakterinin hızı bellidir değişken olarak aktarırsın daha sonra levelblueprinte gel yada gelmenede gerek yok ordanda yapabilirsin yani charachterinin bp dosyasından.

Event tick diye birşey var karakterini ona bağlayıp hız yani movementspeed değişkenini bağlayacaksın daha sonra float+ ile arttıracaksın mantık bu eve gidince resimli örnek yaparım istersen?Blueprintle biraz ilgisi olan birin bunu anlar yapar ama yok diyorsan göster gösteririm.

cahitburak' Alıntı:
kingfrover' Alıntı:
Arkadaşlar benim sorum 2dk da bir karekterin yürüme hızı artık bunu nasıl yapabilirim?

Arkadaşım senin sorun o değil senin sorunun ifade etmekle ilgili. Kardeşim ifade etme engeliniz mi var? "2dkda bir karakterin yürüme hızı artık" nedir? Ne demek istiyorsunuz? Düzgünce emek verip ifade edin istediklerinizi.

ifade etme engelim yok senin analamada bir problemin var bak başkaları nasılda soruyu anlıyor insanların dedğine hemen bi açık bulmalıyım gibi yaklaşmassan ne demek istedeğini anlarsın

leonscottkfm' Alıntı:
kingfrover' Alıntı:

Değişken oluştur charachtere bağla hızına yani artık nasıl anladıysan.Karakterinin hızı bellidir değişken olarak aktarırsın daha sonra levelblueprinte gel yada gelmenede gerek yok ordanda yapabilirsin yani charachterinin bp dosyasından.

Event tick diye birşey var karakterini ona bağlayıp hız yani movementspeed değişkenini bağlayacaksın daha sonra float+ ile arttıracaksın mantık bu eve gidince resimli örnek yaparım istersen?Blueprintle biraz ilgisi olan birin bunu anlar yapar ama yok diyorsan göster gösteririm.
yapmaya çalıştım ama
https://1drv.ms/i/s!AtGBl359KBHQhSEg83qTHOJ-R47w
sadece nasıl bağlıyacağımı çözemedim event ticke alta başka bi kodda var
saol gösterirsen çok iyi olur